zondag 6 december 2009

www.beautyreview.nl

Omdat ik niet alleen wil bloggen over producten maar eigenlijk gewoon een beetje over alles wat ik tegenkom wat met cosmetica enzo te maken heeft kan BeautyReview niet ontbreken.



Deze enorm leuke site is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in beautyproducten maar die liever geen potjes of flesjes in de kast laat verstoffen omdat het product toch tegen viel. Je kan hier namelijk als consument je mening laten horen over de spulletjes die je gebruikt, of gebruikt hebt. Schrijf een toffe review over de leuke producten die je anderen aan wil raden maar beschrijf ook de miskopen eens waarvan je vind dat niemand er meer een cent aan uit zou moeten geven.

BeautyReview bevat meer dan 7000 producten dus er staan vast genoeg dingen tussen waarover je wat kan schrijven. Maar als je de merken of producten niet kan vinden die jij graag reviewt dan kan je ze heel simpel zelf toevoegen. Maar je kan ook teruglezen hoe mensen denken over producten die je zelf zou willen gaan kopen, de site bestaat namelijk iets meer dan een jaar en in die tijd zijn er al meer dan 6750 reviews geschreven!



Aanmelden is heel erg simpel en verplicht je tot niets, maar als je je aanmelding hebt gedaan kan je ook meedoen met een van de geweldige acties die eigenaresse Joy regelmatig houd. Zo zijn er al acties gehouden waarbij je een Lush pakket kon winnen, maar ook Vintage Sister Lipbalm, Telescopic Explosion mascara, Juicy Tubes van Lancôme, tegoedbonnen van Douglas, Pulse Perfection mascara, Rosebud Salve en Dream Cream van Lush. En er staan nog meer acties voor de toekomst gepland dus kom af en toe even kijken en meld je aan. Dat is het absoluut waard.
Kom dus eens kijken op www.beautyreview.nl en meld je aan!

4 opmerkingen:

  1. Weet je wat ik ook zo tof vind op die site: de columns van die Kim! :-P
    Beetje schaamteloze zelfpromotie kan geen kwaad hé ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha mag best hoor, je schrijft dan ook een superleuke column :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het forum is trouwens ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind ik ook! Een beetje stilletjes soms wel gezellig. Mogen best nog een paar meiden mee komen kletsen :D

    BeantwoordenVerwijderen