woensdag 23 december 2009

SLEEK palettes, hebben!

Ik moet dit even delen: Sleek palettes!!

Original palet:


Ik zag ze op beautygloss en ze lijken me zo enorm mooi. De kleurcombinatie lijkt mij erg fijn: een aantal verschillende kleuren in plaats van alles op elkaar afgestemd. Met deze paletten kan je volgens mij zo veel verschillende kanten op en een enorme variatie aan looks maken. Ook zouden ze erg goed gepigmenteerd zijn en dat is altijd yay, toch?

Safari palet:


De palette die als allerbovenste te zien is, is de "original" zoals er al bij staat, daar onder zie je "Safari". Maar bij Alice & Jo's Havesentials zijn er 7 verschillende paletten verkrijgbaar! En die prijs is helemaal belachelijk: €6,99.

Storm palet:


Op beautygloss zijn er de aankomende dagen ook reviews te lezen van deze paletten waar ik zeker naar wil gaan kijken. Zelf zit ik te denken om 1 of 2 van deze paletten aan te schaffen van mn verjaardagsgeld. Eigenlijk natuurlijk helemaal niet nodig: ik heb volgens mij voor een leven lang al genoeg oogschaduw op voorraad. Maar ik wil deze zo graag proberen, heb ook al een heel aantal hele mooie tutorials gezien met deze paletten.

Graphite palet:


Wat vinden jullie? Kennen jullie deze paletten en wat vind je van de kwaliteit? Welke zou jij willen hebben?

Acid palet:

6 opmerkingen:

 1. Een aantal paletten trekt me niet qua kleur, ik zou denk ik voor het Safari Palette en het Storm Palette gaan. De swatches die ik er van gezien heb zagen er erg goed uit trouwens.

  Ik heb inmiddels mijn zinnen gezet op het nieuwe warm shimmer palette van Zoeva, dus die komt er eerst denk ik. En ik wil heel erg graag een zelf samengesteld MAC palette ... dus deze Sleek paletjes staan voor mij nog ergens onderaan op de hebbe-heb lijst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 2 van deze palletjes, in Londen gekocht.
  Ik heb Storm en Natural. Ze hebben veel pigment, en zijn, zeker voor deze prijs, geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Original & Safari & Storm! Ze zijn mooooooooooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil de graphite maar die hebben ze niet :(

  Fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het Storm palette erg mooi :) Heb er ook een video tutorial mee gemaakt en die heeft op de Sleek website gestaan :P Ben dus een beetje bevooroordeeld, maar ze zijn ECHT ECHT ECHT heel erg gaaf ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er nog geen, maar ik zie ze de laatste tijd overal opduiken: op Nederlandse blogs en forums maar ook op bijvoorbeeld Make-up Geek, dus ik kom zo wel heel erg in de verleiding om er 1 (yeah, right) aan te gaan schaffen.

  De kleuren combinatie van Original vind ik erg leuk en bruikbaar maar ik zie ook al wel een aantal leuke looks met het Graphite en Acid palette. En die groen oogschaduw, 3e van links van de onderste rij bij Safari... wow! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen