zaterdag 19 december 2009

Gosh Nail Lacquer "Purple Heart"

Vorige week heb ik bij de 1+1 gratis actie bij Kruidvat 2 nieuwe nagellakjes gekocht waarvan eentje "Purple Heart" is. Ik heb al vaak staan twijfelen bij deze nagellak omdat hij me in het potje schitterend leek. Maar ik twijfelde over de kwaliteit van Gosh nagellak omdat de allereerst Gosh nagellak, die ik ooit heb gekocht, was blijkbaar van een verkeerde batch: die dekte voor geen meter. Hoeveel laagjes ik ook probeerde, het bleef een doorzichtig gebeuren. Maar toen kreeg ik nagellak "Silver" van iemand en die dekte fantastisch dus blijkbaar is niet alle Gosh nagellak zo. Ik heb "Purple Heart" nu gebruikt en ik vind hem geweldig!
Hier is een swatch zodat jullie kunnen zien of jullie het met me eens zijn:De kleur is heel donker, antracietgrijs denk ik, tegen het zwart aan. En als je de juiste lichtinval hebt zie je een schitterende paarse shimmer. Supermooi! En als het licht er precies goed op valt zit er ook nog ergens een donkergroene waas, alleen die kreeg ik helaas niet op de foto. :(

Hier is nog een closeup waarin je die shimmer ook heel erg mooi ziet.

Deze week (tot en met 13 december 2009) kan je Gosh nagellak bij de 1+1 actie kopen, dan krijg je 50% korting op 2 producten dus als je interesse hebt moet je nu je slag slaan.

3 opmerkingen:

  1. Woow, wat een super mooie kleur zeg! Klinkt heel gaaf ook. Volgens mij heb ik die nog nooit gezien bij Gosh, ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik daar overheen gekeken heb haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat is inderdaad apart, nou zijn volgens mij niet in ieder Kruidvat filiaal alle nagellak varianten verkrijgbaar. Probeer het dus eens bij een groot filiaal in de buurt waar ze ook kwasten verkopen, de kans is het grootst dat je hem daar wel zal kunnen vinden. En als je hem echt wilt hebben kan ik hem ook wel voor je "oppikken" hoor, alleen is hij lastig te verzenden, denk niet dat hij door de brievenbus kan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kleur! Hier ligt hij ook niet in de winkel. De enige paarse kleur is Gasoline of zoiets. ;)

    BeantwoordenVerwijderen