zaterdag 26 december 2009

Aankomende "Go Snow" Essence collectie

Ondanks dat ik geen plannen had voor een blog vandaag wilde ik toch even iets plaatsen wat ik vanmiddag tegen kwam: de nieuwe collectie van Essence, ik zag hem nog staan op PinkMelon en het zijn weer leuke producten geworden voor een hele prettige prijs, dit keer met een leuk sneeuwthema, for obvious reasons. Dus toch maar een blogje daar over ;)

Deze collectie komt in januari 2010 al uit, hopelijk is hij dan ook in Nederland verkrijgbaar want niet alles wat Essence uitbrengt komt bij ons in de schappen te liggen. :(

In de "Go Snow" collectie heeft Essence mooie lichte rose, paarse en blauwe tinten gebruikt waarmee je een geweldige winterse look kan maken.

De oogschaduw is in rose, paars, grijs en groen/blauw verkrijgbaar en er zijn mooie sneeuwkristallen in gemaakt:


Speciaal voor deze collectie kan je van Essence ook weer in dezelfde kleuren applicators kopen. Zelf gooi ik die altijd als eerste weg omdat ik er niks mee kan en volgens mij zijn dit geen kwastjes maar van die schuimachtige applicators. Het is leuk maar voor mij heeft het geen meerwaarde:


Om je lippen goed te kunnen verzorgen tijdens de koudere dagen hebben ze bij deze collectie 2 leuke lipbalms gemaakt met een kleurtje, eentje in rose en eentje in paars. Deze lipbalms hebben een SPF 6:


Ik ken mensen die heel blij worden dat Essence deze weer uitbrengt: een cream to powder blush, helaas weer in 1 tint maar op het plaatje lijkt dat me wel een hele mooie tint:


Uiteraard weer bijpassende nagellak! Dat doet Essence altijd erg leuk, de nagellak is dit keer in het rose, paars en blauw/groenig wat we ook al bij de oogschaduw voorbij zagen komen:


En last but not least: heat packs! Ok, het is geen makeup maar ze zijn zoooo fijn in de winter, en deze kosten niks (€1,45). Als je het metalen stukje klikt wordt hij warm en hier kan je dus heerlijk je koude handen aan warmen. Ik gebruik dit soort heat packs graag in de winter, leuk dat Essence die er bij heeft gedaan:


Zit hier iets bij van jullie gading? Vind je het leuk om blogs hier te lezen over de aankomende collecties? Zou je een volgende keer nog willen dat ik hier andere dingen bij vermeld zoals prijzen of meer gedetailleerde (Nederlandse) info over de producten? Laat het me weten in een reactie op deze blog alsjeblieft dan probeer ik daar bij een volgende collectie rekening mee te houden :)

5 opmerkingen:

 1. Leuke collectie van Essence en heel toepasselijk voor de tijd van het jaar. Leuke prijzen ook. Eerlijk gezegd zit er niet echt wat voor me bij. Ik ben niet zo van de pastel. Ik ben alleen wel heel benieuwd naar zo'n heatpack...echt nog nooit van gehoord (leef ik dan onder een steen haha)!! Die wil ik wel eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heat packs zijn heel erg fijn maar tot een paar jaar geleden had ik het ook nog nooit gezien. Het is een pakje met vloeistof en een ijzeren stukje, dat ijzeren stukje klik/buig je en dan wordt de vloeistof warm en hard. Net heet maar precies goed om koude handen even een opwarmer mee te geven. :D Zeker proberen als je ze kan vinden Deb! (Blokker heeft ze ook vaak ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me echt wat voor mij...ik heb altijd koude vingers! Ik laat het nog wel weten als ik er een gevonden heb ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn die nagellakjes cuuuute! Die wil ik wel! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb die blauwe hij is so vet !

  BeantwoordenVerwijderen