woensdag 9 december 2009

FOTD "Greeny" is favorietAls ik mijn map met alle EOTD's en FOTD's er op na kijk gebruik ik niet zo enorm veel het zelfde maar Gosh Effect Powder "Greeny" springt er wel bovenuit. Ook vond deze look goed gelukt dus ondanks dat hij van vorige maand is ga ik hem toch even delen.


Ik heb bij deze look de Effect Powder op het gehele ooglid aangebracht. Zorg dat je met aanbrengen van een Effect Powder niet te veel in 1 keer op je kwast neemt want dan krijg je (veel) fall out. Je kan de Effect Powder beter met wat minder op je kwast "opbouwen" dan dat het overal op je gezicht komt te zitten.
Langs de wimperrand heb ik Velvet Touch Eyeliner "Green Devil" gedaan, daar overheen een dun lijntje zwarte eyeliner zodat het groen er nog net onderuit piept. Zoals je ziet loopt de eyeliner uit in een "wing". (geweldige terminologie he? ;) )Aan de onderste wimperrand heb ik met een slanted brush van Gosh ook wat "Greeny" in een lijntje aangebracht. Deze lijn heb ik langs de zwarte wing van de bovenste wimperrand door laten lopen. Dit is helemaal niet zo moeilijk en het geeft een heel apart effect.
Als je deze dubbele wing wat meer wilt laten opvallen is het mooi om er een lichtere kleur tussen aan te brengen, dan zie je wat beter het verschil tussen de 2 lijntjes.
Ik gebruik altijd mascara "Flirty Curl" van Gosh, omdat ik wat langere wimpers heb kunnen ze wat meer samenklonteren maar door het aparte borsteltje van deze mascara heb ik daar helemaal geen last van. Binnenkort daar ook nog een review over ;)

Deze look is niet moeilijk maar je moet wel even een prettige kwast hebben om dunne lijntjes aan te brengen, die van Gosh (slanted brush) vind ik daar heel fijn voor maar je kan natuurlijk ook een andere gebruiken.

4 opmerkingen:

  1. Mooi :) Vooral de dubbele eyeliner is erg leuk! En het staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gave look! Erg mooi zo die driedubbele wing haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank jullie wel dames, leuk om te horen :)

    BeantwoordenVerwijderen