dinsdag 15 december 2009

EOTD met Bourjois Trio Smoky Eyes, paars!Ik heb nu 2 versies van de "Trio Smoky Eyes" van Bourjois en ik vind ze erg prettig in gebruik dus ik vond dat een blog er over best eens mocht. Ik heb zelf de groene en paarse versie maar er zijn 8 verschillende kleuren dus voor iedere smaak wel wat leuks te vinden lijkt me.(Wat staat het er vreemd he? Maar officieel schijf je dus echt "smoky" en niet "smokey" met een e)

De EOTD die ik heb gemaakt vandaag is met het paarse paletje, de kleuren daarvan knallen enorm, zo mooi! Wel valt me op dat de kleuren niet altijd even logisch op elkaar zijn afgestemd. Bij het paarse paletje vind ik namelijk de middelste en de lichtste kleur erg op elkaar lijken. Van mij had daar wat meer verschil in mogen zitten. Maar ach ze zijn nu eenmaal zo gemaakt dus daar doen we het mee. ;)

Nodig:
Bourjois paars "Trio Smoky Eyes" paletje
MascaraIk heb de middelste kleur bij mijn binnenste ooghoek aangebracht en de donkerste kleur vanuit mijn buitenste ooghoek naar binnen gebracht tot waar de kleuren elkaar raakten, als je die mooi blend laat de lichte kleur je ogen mooi opvallen terwijl je donkere kleur je ogen iets mysterieus geeft.De lichtste kleur mag net iets onder je binnenste ooghoek en onder je wenkbrauwen voor een mooie highlight.
Als je dit nog afmaakt met eventueel je wimperkrultang en wat mascara heb je op best simpele manier een mooie look die je ogen geweldig accentueert.

Deze Trio's zijn volgens mij iets van 12 euro per stuk, best prijzig maar daar krijg je ook wel een hele mooie pigmentatie voor terug. Zeker met een oogschaduw basis blijft deze oogschaduw de hele dag perfect op zijn plaats zitten. Ook is hij zeer goed te blenden waardoor je er hele mooie effecten mee kan krijgen. Op www.beautyreview.nl kan je ook meerdere reviews lezen over de Trio Smoky Eyes van Bourjois

5 opmerkingen:

 1. Hartstikke mooi! Ik heb ook een aantal van deze trio's, maar ik vind ze wat lastig aanbrengen. Het wordt wat vlekkerig bij mij.

  Ik vind je look echt prachtig dus ik ga maar weer eens oefenen met deze trio's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het vlekkerige kan ook komen door je base, bij deze trio's vind ik de HEMA base het prettigste werken, die plakt niet zo waardoor je beter kan blenden. En soms werkt het ook om de middelste kleur over je gehele oog aan te brengen en daarna andere kleuren, dan ligt er al een laagje oogschaduw op de base waardoor je daarna makkelijker kan blenden :) Ben benieuwd naar jouw looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie look. Ben gek op paars!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je deb, ik ook!
  Ik heb trouwens je blog aan mn bloglinkjes toegevoegd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik ook de HEMA base, maar het kan best zijn dat ik er toen een nyx jumbo eye pencil overheen heb gesmeerd, want die plakken wel.

  Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen