vrijdag 4 december 2009

NOTD Gosh Nail Lacquer "Silver"

Omdat ik me voorgenomen had om regelmatig wat producten van Gosh aandacht te geven op mijn blog wilde ik maar meteen daar aan beginnen.
De collectie voor de feestdagen (“Bright ’n Black”) staat namelijk al een tijdje bij Kruidvat in de display. Het is een schitterende collectie geworden met donkere tinten in combinatie met feestachtige zilveren glitters. Dit zilver glittert je ook tegemoet in de vorm van een fantastische nagellak genaamd (hoe toepasselijk) “Silver”. Hij is heel geschikt voor de aankomende feestdagen maar zelf hou ik van aparte en opvallende kleurtjes dus ik draag hem ook “normaal”.Deze nagellak leek mij wat grof van structuur dus ik was bang dat hij “korrelig” aan zou brengen maar niets is minder waar, hij dekt helemaal egaal glad. Je voelt de glitters dus niet. Deze lak is behoorlijk vloeibaar maar dekt toch heel goed, 2 laagjes vind ik zelf mooier aanbrengen maar 1 laagje is eigenlijk ook wel voldoende. Hij droogt ook nog eens best snel. Ideaal spulletje dus!Ik ben zelf niet zo iemand die zijn nagellak een kleine week op kan laten zitten, zodra de nagellak begint los te komen, als er stukjes vanaf springen of als hij echt begint te slijten dan moet het er ook af. Maar "Silver" hield het goed uit, hij heeft 2 dagen perfect op mijn nagels gezeten maar op dag 3 begonnen er opeens wel flink wat stukjes af te gaan. Voor mijn doen is dat een hele goede "score" dus ook in dat opzicht vind ik hem echt een aanrader.

Ik heb deze nagellak in de uitverkoop bak gevonden maar normaal kost hij volgens mij rond de 6 á 7 euro. Maar ik vind deze lak zo mooi en zo fijn aanbrengen dat hij dat in mijn ogen zeer zeker waard is.

3 opmerkingen:

  1. Als je zegt dat ie best snel droogt, over hoe lang heb je het dan ongeveer? Ik ben echt allergisch voor alles wat niet binnen een minuut droog en hard is, maar die van Gosh vind ik er wel altijd mooi uit zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je deze nagellak niet te dik aanbrengt is hij binnen 2 tot 3 minuten droog. Maar net als met bijna alle lakjes moet je dan natuurlijk niet in de tuin gaan wroeten ofzo ;)

    BeantwoordenVerwijderen