zondag 27 december 2009

Review over Rosebud Salve


Een tijd geleden heb ik bij een actie van Beautyreview een Rosebud Salve gewonnen. Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord maar uiteraard wilde ik dit wel eens proberen, zeker als je het wint is iets nieuws altijd leuk natuurlijk.

Mocht je iemand zijn die snel last heeft van droge lippen of droge plekjes op je huid, velletjes of kloofjes in de winter dan is dit echt helemaal de oplossing! Het is een grote tin met een ouderwets uiterlijk. De balm smeert heel erg makkelijk uit, verzorgt je lippen optimaal en ruikt ook nog eens lekker zacht naar roosjes. Ik ruik er ook een heel klein beetje vaselinegeur in door maar dat is niet storend.
En het werkt gewoon perfect, ik denk dat ik eeuwen zal doen met zo’n tin want je gebruikt niet heel veel per keer terwijl dat wel genoeg verzorgt.Mocht je het nog niet kennen en is een lipbalm toch nooit helemaal wat je er van hoopte dan moet je deze echt proberen. Tegenwoordig kan je deze fijne balm via een Nederlandse webshop verkrijgen: www.rosebudsalve.eu
Het is niet heel goedkoop: inclusief verzenden kost een Rosebud Salve 9,95 maar daar doe je enorm lang mee en het werkt gewoon fantastisch. je kan het ook gebruiken op droge plekken zoals je nagelriemen en ellebogen. Nu met het koude weer gebruik ik het heel vaak en ik vind het fantastisch spul. In de winter echt een aanwinst, zeker zijn geld waard :D

6 opmerkingen:

 1. Hmmm...klinkt niet verkeerd. Ik heb echt verschrikkelijk droge handen deze winter. Ik heb gewoon kloofjes en ik heb dat nog NOOIT gehad. Ik was altijd wel een beetje nieuwsgierig naar de Rosebud Salve, maar zoals je al schrijft, het is niet heel goedkoop. Ik zag het ook staan bij Douglas geen idee wat het daar kost maar vast niet veel goedkoper. Je zult misschien verzendkosten besparen. Ik ga zeker kijken want ik denk dat ik dit goed kan gebruiken deze winter. Wie weet dat dit wel helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Rosebud Salve echt zo fijn! Ik heb nu ook de Menthol & Eucalyptus versie besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rosebud is echt heel erg fijn. Helaas is mijn original al bijna op, tijd voor een nieuwe dus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan echt niet meer zonder dit blikje. Als lippenbalsem, maar ook voor schrale handen. Schrale neus van het snuiten, haha.
  En het ruikt zo lekker! Ik wil de Brambleberry nog wel een keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik deze ook op mijn puistjes en na 2 dagen zijn ze weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb 'm ook en ik vind 'm geweldig! Gebruik hem vaak op mijn lippen, maar ik denk dat het in de winter ook aan mijn handen ga kunnen gebruiken.

  groetjes,
  Wendy,

  http://iedereenismooi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen