dinsdag 29 december 2009

FOTD grijs en paars

Ik kreeg de vraag van iemand op het Lushious Beauty Forum of ik eens een matte look wilde maken:
Heb je iets icm met paars/grijs? ik ben gek op die kleuren en volgens mij staan die bij jou oogkleur ook erg mooi! ben benieuwd :D

Weet je dat ik dus echt geen mat grijze oogschaduw in mijn bezit heb? Nouja ik heb mn best gedaan en heb de minst glitterige uitgekozen maar op de foto lijkt hij een beetje grijsbruinig en komt hij niet zo helder over als in het echt. Maar dat moeten jullie er maar bij bedenken ;)

Gebruikt:
oogschaduwbasis
88 matte palette
Oogschaduw Trio "Sense" van Gosh
Velvet Touch Eyeliner "Funky Violet"
mascaraAls eerste heb ik natuurlijk de oogschaduw basis aangebracht tot aan de wenkbrauw. Daarna in de binnenste ooghoek de middelste kleur van de "Sense" trio van Gosh aangebracht tot op twee derde van het ooglid. Onder de wenkbrauw heb ik de lichtste kleur van de trio aangebracht.Daarna heb ik in de buitenste ooghoek tot boven de crease de paarse kleur aangebracht die ik rood heb omcirkelt, dit goed blenden met het grijs. In de crease zelf heb ik nog de groen omcirkelde kleur aangebracht en samengeblend met de andere kleuren.Toen heb ik mijn Velvet Touch Eyeliner van Gosh gebruikt om onder mijn oog in de wimperrand een streepje paars aan te brengen, bij de bovenste wimperrand heb ik dat op hooguit een derde van het oog gedaan omdat anders het paars zou gaan overheersen en ik wilde juist dat het grijs nog enigzins zou opvallen.
Daarna mascara aangebracht en toen was de look weer klaar.Wat vinden jullie? Heb je nog tips of misschien vragen? Of zijn er kleuren waar jij een look mee zou willen zien? Laat dat dan in een reply op deze blog weten.

4 opmerkingen:

 1. Hele mooie look en verrassende combi met grijs en paars. Ik vind het mooi hoe jij jouw crease kleur gebruikt en daarmee een soort cat-eye maakt. Bij mij lukt dat helaas niet altijd goed en gaat het soms een soort van "hangen" als je tenminste begrijpt wat ik bedoel ;-)
  Misschien wil je eens een stap voor stap voor ons maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wil ik wel doen Deb maar ik moet even kijken hoe ik dat het handigste aanpak. In mijn badkamer is het licht voor foto's namelijk prut en dan moet ik steeds naar een andere kamerl open... lijkt me niet handig.
  Maar komt er zeker nog van :D

  @ Joy: dank je wel, binnenkort komt de "joyproof" look ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt een mooie look. Echt mooi! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen