maandag 7 december 2009

Gosh Effect Powder swatches

Ik heb laatst 2 nieuwe Effect Powders gekocht en omdat ik nu 4 hele verschillende kleuren heb leek het me wel leuk om wat swatches te laten zien. Ik heb nu alleen de Effect Powders geswatched maar binnenkort komen er ook nog andere swatches op mijn blog te staan.


Deze effect powders heb ik momenteel in mijn bezit, van links naar rechts "Greeny", "(Red) Fox", "Blue Diamond" en "Butterfly".


Hier zijn de swatches, in de zelfde volgorde natuurlijk.


Wat vinden jullie van de Effect Powders? Heb je zelf een andere kleur die je echt een aanrader vind? Zou je een look met een bepaalde Effect Powder willen zien? Laat het me maar weten :)

7 opmerkingen:

 1. Mooie swatches. Ik vind vooral de butterfly erg mooi. Heb je eigenlijk een primer gebruikt onder de swatches? Nu die 1+1 gratis actie is voor Gosh bij Kruidvat is het een goed moment om wat van die effect powders in te slaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je :D
  Deze swatches zijn zonder primer, dat moet ik er inderdaad voortaan bij vermelden. Die Effect powders zijn echt de aankoop waard dus als je ze koopt zou ik het ook zeker deze week doen.
  Mooie site heb je trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks!
  Ik ga mijn best doen deze week bij Kruidvat langs te gaan. Ik zie nu wat voor mooie looks je ermee kunt creeren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi weer :)

  Qua verzoek: ik zou weleens een hele neutrale look met aardetinten/zachte kleuren willen zien. Een meer everyday look (m.a.w.: meer joy-style :P). Pretty please? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sure, leuke uitdaging aangezien het bij mij toch nooit echt neutraal is ;) Ik zal eens kijken of ik iets er van kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn zo mooi maar ik ben er ook zo onhandig mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is echt niet zo lastig maar je moet er even handigheid in krijgen ;) Ik zal binnenkort een blog maken met uitleg over hoe ze het makkelijkst te gebruiken want ze zijn hun geld echt waard :D

  BeantwoordenVerwijderen