vrijdag 4 december 2009

Gosh actie van 7-12 tot 13 -12


Gosh houdt de aankomende week weer een superleuke actie!

Van 7 t/m 13 december kan je de schitterende producten van Gosh kopen met de 1 + 1 gratis actie. Daarbij krijg je dus een tweede product helemaal gratis. En al is Gosh al niet duur, dit maakt het nog eens extra interessant.

Er is bijvoorbeeld een nieuwe Black ’N Bright Collection uit met een schitterende nieuwe oogschaduw "Diamond Rock" met een lichtglanzende kleur, een grijsbruinige tint en een donkergrijze oogschaduw waarmee je een hele mooie smoky eye kan maken, in dezelfde collectie zit en Liquid Eyeliner in een zwarte tint met zilvere glitters om je look helemaal af te maken. Ook deze producten horen bij de 1 + 1 gratis actie dus superleuk voor de feestdagen. Maar deze spulletjes zijn ook leuk om cadeau te geven. Ook de Velvet Touch Eyeliners horen er in het Gosh assortiment bij en uit de 27 kleuren die er zijn, zit er zonder twijfel ook een fijne Eyeliner voor jou bij. Nu het weer wat kouder aan het worden is kan een goede lipbalm niet in je uitrusting ontbreken en Gosh heeft 12 supermooie tinten Soft 'N Shine Lipbalm uitgebracht, ook daar dus even bij stilstaan!

Gosh Cosmetics is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en de grotere filialen hebben ook nog kwasten in het schap er bij zitten die ik zelf heel fijn vind. Volgende week dus echt even bij Kruidvat stoppen voor deze actie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten