woensdag 16 december 2009

NOTD, Nagellak van 2B


Deze nagellak verdient een eigen review. Een lakje van 2B wat ik van Joy kreeg, and I love it!
Ik had al vaker bij Kruidvat voor het 2B schap gestaan maar het is echt een jonge-meisjesmerk dus het sprak me niet erg aan. Wel leuke prijsjes en grappige producten maar liep ik steeds zonder iets van dit merk in mijn mandje.
En toen zag ik op een promofoto deze lak en ik vind hem echt heel gaaf. De kleuren hebben geen naam, alleen een nummer, dit is nummer 224.


Het is een apart kleurtje, een blauw met rode glans, beetje paars... Ik kan het niet goed omschrijven maar hij is op je nagels net zo apart als in het potje. En dit is dus met maar 1 laagje! Ik heb op deze foto's geen topcoat aangebracht en hij bleef erg goed zitten, zeker 2 dagen zonder te chippen. Mooi toch?

4 opmerkingen:

 1. Dat had ik niet verwacht van 2B eerlijk gezegd! Heel erg mooie kleur en goed dekkend als dat pas 1 laagje is!

  2B krijgt ook een mooie VIP serie voor de feestdagen. De swatches van die baked e/s zijn prachtig dus die wil ik nog wel gaan halen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja verbazend he? Dat vond ik ook. Ik had niet zo veel verwacht van deze lak maar hij is echt leuk. Die oogschaduw heb ik gezien, zijn zeker leuk en best goed gepigmenteerd inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een aparte, feestelijk kleur! Had ik ook niet verwacht om eerlijk te zijn. I'm impressed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kleur! Ik heb een zwak voor blauwe, paarse en duo-chrome nagellak, dus deze vind ik echt geweldig. En dan is het nog een goedkoop merk dat je zo bij Kruitvat kunt halen, ideaal! :D

  BeantwoordenVerwijderen