zaterdag 12 december 2009

EOTD, got the winterblues


Deze look heb ik laatst gemaakt toen ik in een probeer-bui was. Ik vind hem zelf wel leuk gelukt dus ik heb er weer bij gezet hoe je hem maakt. Laten we beginnen.

Nodig:
Oogschaduwbasis
88 palette matte (of een zwarte en donkerblauwe oogschaduw)
Gosh Effect Powder "Blue Diamond"
Gosh Velvet Touch Eyeliner "Blue Moon"
Mascara
Plakband

Breng oogschaduwbasis op je gehele oog aan tot de wenkbrauw, daarna plakband plakken: van de onderkant van je oog iets schuin omhoog laten lopen. Zwarte oogschaduw over het hele ooglid tot in de crease en iets bij de buitenste ooghoek naar buiten. Ook bij de buitenste ooghoek onder het oog een beetje aanbrengen.
Boven het zwart op het ooglid een smalle streep donkerblauwe oogschaduw aanbrengen, ik heb de donkerblauwe oogschaduw gebruikt die ik rood omcirkelt heb, deze blend je samen met het zwart zodat het zwart als het ware overloopt in een blauw randje. Bij de binnenste ooghoek heb ik boven het zwart de blauwe kleur toegevoegd die ik groen heb omcirkelt en dit wederom bij het zwart geblend.Daar boven heb ik de Effect Powder "Blue Diamond" aangebracht tot onder de wenkbrauw, dit is een hele mooie lichte kleur met een aparte glitter. Als je al deze kleuren mooi hebt geblend kan je de eyeliner aan gaan brengen.De Velvet Touch eyeliner breng je vanuit de binnenste ooghoek aan tot de buitenste ooghoek en daarna met een wing door laten lopen langs het plakband zodat je streepje mooi omhoog loopt. Als je dat uitschiet maakt dat niet uit: dit haal je met het plakband meteen weer weg. Ook onder je oog breng je een klein beetje Velvet Touch Eyeliner aan, geen dikke strepen, het is maar om de kleur ook daar terug te laten komen. Daarna kan je het plakband weghalen en dan heb je een perfect lijntje.

Dan nog de wimpers aanzetten met mascara en je dramatische oogmakeup is klaar!

Vind je deze look mooi of mag hij van jou wat anders? Heb je verzoekjes? Of misshcien tips? Laat het me weten in een reactie op deze blog. :)

5 opmerkingen:

 1. Gorgeous, as usual :)

  Je zou eigenlijk tutorial filmpjes moeten maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die donkerblauwe kleur is werkelijk prachtig! Ik pak snel m'n 88 palette er weer bij. ;)

  Heel mooie look! Het plakband geeft er wat extra's aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi, deze combi. Past echt perfect bij je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad! De kleuren komen overeen met meerdere kleurtjes in je iris. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel :D Blauw is eigenlijk helemaal niet zo mijn smaak, voor mijn idee past het juist niet zo bij mijn ogen maar ik vond dit ook wel goed gelukt.

  @ Joy: haha ik denk niet dat dat er echt in zit, misschien ooit nog een keer maar voorlopig hou ik het bij foto's ;)

  BeantwoordenVerwijderen