woensdag 23 december 2009

Gosh "Bright n' Black" kerstcadeau

Jaaaaaay ik heb gisteren een Gosh kerstcadeautje gekregen. Alle Gosh ambassadors hebben deze ontvangen en sommige mensen hadden hem vrijdag al dus dinsdag begon ik toch wel ongeduldig te worden, maar toen ik thuis kwam van mijn avonddienst bleek hij toch die dag te zijn aangekomen. Leuk leuk leuk :D
We hebben de "Bright n' Black" collectie gehad waar ik al een tijdje naar had zitten kijken, maar stiekem verwachtte ik dit wel een beetje dus ik had er nog (bijna) niks van.

We hebben een (nieuw in de collectie) zwarte Eyeliner Pen gehad, een Nail Lacquer in kleur "Silver",(die had ik al, denk dat ik deze dus weggeef) de Trio Eyeshadow "Diamond Rock", de Effect Powder "Sky" en een Extreme Art Eyeliner in kleur 19. (zilveren glitters) allemaal very pretty!

Ik heb er vanmorgen een look mee gemaakt en swatches dus die ga ik ook meteen maar even laten zien, ik voeg de omschrijving van Gosh toe en mijn eerste indrukken.

Als eerste de Eyeliner Pen, De Effect Powder en de Extreme Art Eyeliner met de zilveren glitters.



Volgens Gosh: Eyeliner Pen: Sneldrogende, traanbestendige vloeibare eyeliner, speciaal ontworpen voor het aanbrengen van dunne of dikke lijntjes.
Ik heb hem gebruikt maar ik vind de punt erg hard waardoor je snel een harde en vooral dikke lijn kan krijgen. De eyeliner zelf is wel heel zwart en absoluut niet waterig (ik haaaat waterige eyeliner) dus dat is erg fijn. Misschien moet ik met dit soort pennen nog wat handigheid krijgen maar ik heb liever kwastjes geloof ik. Hij spoelde ook direct van mijn hand af toen ik die waste na het maken van swatches, ik twijfel zelf dus of deze traanbestendig is maar daar kom ik nog op terug in een latere blog.

Gosh zegt: Effect Powder Sky: Zeer glanzend metallic poeder dat gebruikt kan worden als oogschaduw, eyeliner of voor een glinsterend effect op de hals en schouders.
Dit poeder is iets grover van structuur dan de Effect Powders die ik zelf heb en daardoor is hij makkelijker af te vegen. Echter zou ik deze Effect Powder vooral gebruiken als Highlighter en ik denk dat hij daar perfect voor is. Hele mooie glitter!

De omschrijving van Gosh:
Extreme Art Eyeline no 19: Een nieuwe, vloeibare semipermanente eyeliner. Door de superzachte, lichte formule en de ideale vorm van het borsteltje is het heel eenvoudig om een mooi strak lijntje te trekken

Een lijntje trekken hiermee is inderdaad heel makkelijk. Veel glitters ook!. Echter waste hij direct van mij hand af toen ik mn handen waste na het swatchen, dat verbaasde me enorm want de andere Extreme Art Eyeliners die ik heb blijven muurvast zitten. Ik ga dus later nogmaals proberen hoe het zit met de "waterproofheid" van deze eyeliner. Maar het glitter effect is mooi!

De swatches, van links naar rechts de Eyeliner Pen, Effect Powder en Extreme Art Eyeliner:


Dan kom ik bij de Trio Eyeshadow, ik heb dus "Diamond Rock" ontvangen. Hier even een foto:


Dit zegt Gosh er over: Trio Eyeshadow no TR13 Diamond Rock: Een fantastische combinatie van parelpigmenten in een schitterend kleurenpalet. De 3 matchende kleuren vormen een fraai mozaïek en bieden oneindig veel mogelijkheden om je eigen look te creëren.

Ik heb deze trio gebruikt voor een look en ondanks dat veel mensen de trio's van Gosh niet goed vinden ben ik over deze enorm tevreden! Hij is goed gepigmenteerd en ik vind vooral de grijze kleur enorm mooi, schitterende shimmer en goede pigmentatie. De kleuren zijn prettig te blenden, zeker met een oogschaduw basis vind ik ze zeer geslaagd.
Hier is de swatch:


De kleuren komen op de foto niet goed tot zijn recht, door de flits is de intensiteit een beetje kwijt haha. Maar ik heb er ook een EOTD mee gemaakt dus daarvan ook nog een foto om te laten zien wat je met deze trio en de eyeliner pen kan doen. Zelf ben ik dus NIET tevreden over de eyeliner, ik vind hem wat slordig geworden doordat ik de pen niet zo makkelijk vond werken maar hiermee zie je wel goed de kleuren van de trio:



En als laatste is er nog de Nagellak "Silver", daar heb ik al een blog van geschreven eerder deze maand, je kan die blog *hier* vinden.

Wat vinden jullie van deze collectie? Zijn er producten waar je graag een look mee zou willen zien of heb je de producten al en wat vind je er van? Laat het me weten in een reply op deze blog :)

6 opmerkingen:

  1. Oooh! ja echt heel erg mooi! En je wing is weer eens super gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt supermooie dingen allemaal. Vooral dat lakje vind ik prachtig <3 De effect powder heb ik al :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah leuk, jij hebt ook zo'n pakketje. Ik vind je EOTD heel mooi geworden! Ik vind de eyeliner super fijn. Hij is inderdaad traan proof. Normaal gebruik ik die van de HEMA, maar ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb. Die van de HEMA is aan het eind van de dag in de hoeken toch wat uitgelopen.
    De effect powder vind ik wat te grof, maar als highlighter wel kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie spullen! Ik heb met die pallette nog in mijn handen gestaan maar toch niet gekocht omdat ik al veel van dit soort kleuren heb. Ik heb de eyeliner van Gosh overigens wel (sinterklaas kadootje) maar nog niet gebruikt. Ik maak eerst m'n oude op. Je zegt dat je eyeliner slordig is geworden...Dat in in ieder geval niet zichtbaar. Het ziet er juist heel netjes uit! Heb veeeeel erger gezien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dank jullie wel :D

    @ xibalbablog : ik heb dit pakketje gekregen omdat ik Gosh ambassador ben geworden laatst. Niet met de kruidvat actie gewonnen hoor, ik win bijna nooit iets haha ;) Jij had die wel gewonnen he? Superleuk voor je, nog gefeliciteerd!

    @ Deb: ik heb inderdaad het meeste wel weg kunnen werken dus het valt misschien id wel mee maar de eyeliner viel me op een of andere manier erg tegen. Ben heel benieuwd naar jouw bevindingen. Komt er een blog over?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie spullen, en ik vind je look echt super mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen