zondag 4 april 2010

FOTD staalblauw met een hoekje paars

Dit is een oude FOTD waarvan ik er nog niet aan toe ben gekomen om hem te laten zien. Zo veel te bloggen dat ik sommige dingen gewoon te lang laat staan haha.


Ik was met mijn Sleek palettes aan het rommelen en wilde niet wéér een lichte kleur als highlighter gebruiken. Daarom ben ik begonnen met de paarse kleur uit het Original Sleek palette in mijn binnenste ooghoek.


Daarna heb ik vanaf het paars tot bijna in de buitenste ooghoek de lichtste kleur blauw uit het Storm Sleek palette gebruikt. Uiteraard wel even het blauw en paars mooi in elkaar over laten lopen. De oogschaduw is zacht en blend makkelijk dus dat was niet zo'n probleem.


Daarna heb ik de donkerste kleur blauw in mijn crease aangebracht en dit geblend zodat er geen harde lijnen in de look zitten. Ik vind deze kleuren heel erg mooi, niet te hard blauw waardoor het wel draagbaar wordt. Vaak met blauw gaat het meteen zo opvallen. Ik had hier een grijs jurkje bij aan en dat combineerde erg leuk.
Met een beetje mascara erbij was ik alweer klaar.


Ik heb hier zelfs nog langer haar... nouja het gaat om de look nietwaar? Dit is wel een van de laatste keren dat ik een FOTD gewoon zo met foto's laat zien, hierna komen er Youtube filmpjes maar ik wilde deze FOTD toch nog maar even laten zien.


Wat vinden jullie er van? Deze look is echt heel erg simpel maar heeft door dat hoekje paars wel iets opvallends, toch?

13 opmerkingen:

 1. Ik vind je look ook weer heel mooi! En dat paarse accentje is gorgeous!Jouw crease vorm heb je ook weer heel mooi gedaan en perfect geblend zoals altijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer al een mooie combinatie :) Ik heb altijd van die saaie combinaties die ik steeds weer terug pak maar jij maakt echt altijd de leukste combinaties met allerlei kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blauw in je ogen valt me nu pas echt op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PAAAAAAAAAAAAAAAAARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Jeetje wat een gave look. Je crease is ook prachtig geblend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke look :) Paars is niet mijn kleur, maar ik vind dit wel mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Marijke & Ann & Anne: dank je wel :D

  @ Deb: Jeetje wat een mooi compliment zeg, dank je!

  @ Annelieke: dat herken ik wel hoor, op werkdagen ben ik ook niet altijd even creatief en vroeg in de ochtend kom ik ook niet altijd verder dan eyeliner en mascara. Alleen dat zet ik dan weer niet op de foto ;) Maar wel erg leuk om te horen dat je de moeite waardeert, dank je wel!

  @ Suzy: haha ja paaaaars!! Ik had hem vandaag ook op en dat paars, ik weet niet... doet iets leuks :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow fantastisch mooi! Had er zelf nooit aan gedacht om deze kleuren zo te gebruiken maar ga het denk morgen ook eens proberen. Bedankt voor je inspirerende look!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Past supergoed bij jouw ogen! Echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed bezig :) Ik val in de herhaling, maar weer erg mooi! Leuke kleuren en super mooi opgebracht. En ook helemaal mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Michele: dank je wel, leuk dat je zo enthousiast bent. Ik ben heel benieuwd of jouw versie ook is gelukt. Vast wel :D

  @ Snowwhiteglamour: dank je, terwijl ik altijd dacht dat blauw niet bij mij oogkleur paste. Zo blijkt toch maar weer dat net een andere tint een heel ander effect kan geven :)

  @ Xibalbasblog: dank je, soms is simpel beter dan igewikkelt, dan blijkt maar weer :)

  @ Roxanne: dank je wel. leuk om te horen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het erg mooi! Ik krijg veel inspiratie van je looks, dus daar wil ik je even voor bedanken ;)

  Ik vind zo'n blog met foto's wel erg fijn om te bekijken. Ik ken mezelf en ik weet dat ik dit eerder bekijk dan dat ik een youtube filmpje helemaal afkijk. Niks persoonlijks, maar ik gun me daar minder snel tijd voor. Langs foto's scrollen, doe ik automatisch haha ;)

  Ik vind de laatste foto, je FOTD, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen