donderdag 1 april 2010

FOTD "Graphite Jam"

Ik ben laatst bezig geweest met mijn nieuwe Graphite palette en een Effect Powder van Gosh en ik was erg tevreden over deze look. Op twitter kreeg ik meteen enthousiaste reacties dus er gaat waarschijnlijk ook nog een foto-tutorial komen van deze look. Ik denk dat ik de meer simpele looks of tips op ga nemen als gewone tutorials, de meer ingewikkelde looks ga ik met foto tutorials maken. Die kosten me veel tijd en je hebt op Youtube maar een minuut of 10 en dat haal ik vaak niet.

Maargoed, een tutorial komt dus nog, dit filmpje is om de look te laten zien, laten jullie me weten wat jullie er van vinden? En ook vragen of tips hoor ik natuurlijk graag.

20 opmerkingen:

 1. Whaa gaaaaf! Ik krijg dat palette als het goed is vandaag binnen :D Ik ben benieuwd naar je tutorial. Leuk om het met deze effect powder van Gosh te combineren. Ik neem tenminste aan dat je 'Apple Jam' hebt gebruikt.

  Ik vind zo'n filmpje trouwens erg leuk ter inspiratie!!

  *duikt kast in*

  Helaas, ik heb Apple Jam niet. Ik onthoud dit kleurtje, want ik vind het erg mooi! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ja jij had hem ook besteld he, hij is zooooo mooi! Deze is inderdaad gecombineerd met "Apple Jam", ik ben er achter hoe ik het liefste Effect Powders gebruik haha. Apple Jam is erg mooi dus als je hem kan krijgen; doen!

  En ik ben blij dat je zulke filmpjes ook geslaagd vind, is toch altijd even afwachten wat mensen er van vinden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het jou heel mooi staan, maar voor mij zou deze look veel te heftig zijn. Ik ben toch meer van de rustiger aarde tinten :D

  Grappig om te zien dat je lekker bezig bent met die Effect Powders, ik heb ze ook weer herontdekt ;)

  Apple Jam is prachtig trouwens. Gisteren had ik een look met Glamour (goudgeel). Ook leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is ook weer erg mooi zeg! Super mooie kleuren en leuk gecombineerd, I like!
  Welke lipstick heb je hier op?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sarah McLachlan! YAY!

  Leuk zo'n filmpje :) En ik hou van dit soort looks, dat weet je ;) Het staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt super prachtige look!
  Ik kan niet wachten tot de tutorial!
  Enneh... je begijpt wel dat het jouw schuld is als ik straks toch bezwijk voor een Graphite palette he? ;) :P

  Ik vind die foto rond 00.50 echt een hele leuke foto van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah, deze is gaaf! Wat een mooie combinatie zeg, heel bijzonder. Staat je prachtig meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super mooie look, ik ben nog niet zo lang met make-up bezig , ik heb net prive lessen gevolgd om make-up aan te bieden voor mijn klanten, ik ben kapster,
  jouw looks hebben me al op veel ideetjes gebracht doe zo verder want het is elke dag uitkijken naar wat je op je blog zet.
  groetjes,
  Mel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie look en staat je geweldig dus ik ben benieuwd naar je tutorial. Misschien kun je daarin laten zien hoe jij je crease doet. Jij doet het echt super mooi en ik krijg dat nog niet zo voor elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je goed! Ik hou wel van zulke looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Schnuggle: ja snap ik, niet iedereen houd natuurlijk van hetzelfde. :) De Effect Powders, dat is echt een soort haat/liefde verhouding aan het worden haha. Soms kan ik er niks mee en dan opeens grijp ik heel vaak naar die potjes. Ben wel benieuwd naar jouw look met glamour!

  @ Xibalbasblog: thnx, ik heb hier die Gentle Beige op waar jij laatst een blog over schreef haha. Ik heb hem maar heel licht op en daar een bruine shimmer lipgloss overheen, dan geeft het meteen een heel ander effect.

  @ Valérie: dank je wel :)

  @ Suzy: Jaaa Sarah rules! Ik ken al haar albums, zitten zulke schitterende nummers tussen. Ik wacht in spanning af voor het nieuwe album, zou dit jaar uit moeten komen :D En dank je voor het compliment over de look natuurlijk.

  @ Menie: oh wauw haha, wat leuk dat je zo uitkijkt naar die tutorial. Voor Graphite moet je volgens mij snel beslissen, het is een limited edition en er zijn er niet meer zo veel van te koop ;) Ja, die foto van 0.50 vond ik zelf ook een van de leukere.

  @ Mien: dank je! Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet verwachtte dat Apple Jam en het paars zo goed samen zouden gaan. Soms verrassen bepaalde combinaties je he?

  @ Melletje: jeetje wat een geweldig compliment, dat vind ik echt enorm leuk om te horen. Veel succes met je lessen!

  @ Deb: ik wil dat best laten zien maar ik heb nooit het gevoel dat ik daar iets speciaals voor doe. Ik doe gewoon bijna altijd een donkere kleur of zwart echt ín de crease en dat blend ik goed met de andere kleuren. Daardoor krijg je een mooie diepe creasekleur. Ik heb dat ook bij de tutorial "Golden Steamy" gedaan. http://mykindamakeup.blogspot.com/2010/01/nieuwe-tutorial-golden-steamy.html

  @ Girl from Arnhem: dank je wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had Apple Jam net in mijn handen, maar had hem weer teruggelegd. Ik heb zoveel gekocht afgelopen week :$ Maar 30% korting... kan ik zo moeilijk weerstaan. Misschien morgen even terug :$

  Ik zou eigenlijk wel graag een filmpje zien hoe je met deze effect powders werkt. Want ik vind het lastig om de kleur dekkend te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. errug mooooooi!!!! complimenten!! en je hebt gelijk een paar mooie portret foto's van jezelf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heel erg mooi, heb je een nieuw kapsel? of had je daarvoor ook al korte haren :D want het viel me nu gewoon even op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooi! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar een tutorial met een filmpje i.p.v. foto's. Dat vind ik altijd veel leuker en handiger! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Kwarnst: Dank je :D

  @ Annigje: Ah zonde haha! Misschien maak ik inderdaad nog eens een simpele tutorial over hoe ik Effect Powders gebruik. Goed idee, dank je!

  @ ingrid: Dank je!

  @ steffi: Ja klopt, ik heb een tijdje geleden mn haar afgeknipt. Maar ik merk nu weer dat ik langer haar mis dus ik denk dat ik het weer aan ga laten groeien haha. Zo blijf je een beetje bezig ;)

  @ Anelieke: kan me voorstellen dat je dat fijner vind, vind ik ook vaak. Maar dat is echt geen mogelijkheid voor deze look, hij is behoorlijk uitgebreid en ik zou dan veel te veel tijd nodig hebben, je zit zo op die 10 minuten aan max. tijd. De tijd beperk ik juist door het maken van een foto tutorial. Anders zou ik mijn filmpje over 2 of zelfs 3 stukken moeten verdelen en dat vind ik niet fijn, ik hoop dat je dat begrijpt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En ja hoor...
  Bezweken voor het Graphite palette...
  :D :D :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha wat stom! Nou hij staat jou wel erg mooi. Misschien moet ik toch ook wat gaan proberen met een glosje er over heen, hmmm

  BeantwoordenVerwijderen