maandag 26 april 2010

Het bekijken waard, deel 8

Vandaag een artikel over een Youtuber die ik al een tijdje volg: Make-up By Risa.

Deze dame is freelance make-up artist uit San Francisco en zij heeft al flink wat filpjes op haar kanaal staan. Ik kan hier natuurlijk maar een kleine selectie laten zien dus bekijk ook haar kanaal eens. Ze heeft ook een blog waar ze af en toe een update doetWat me opvalt is dat ze veel MAC en high-end producten gebruikt. Als je daar niet vn houd dan kan je dit wel aan je voorbij laten gaan. Al is er natuurlijk altijd wel een variant te verzinnen met minder dure producten. Ik vind haar kleurencombinaties altijd erg mooi, zoals bij deze look "Tropical Sunset(ish)"


Tja, peacock looks vind ik ALTIJD mooi haha. Het is vaak een combinatie van mijn favoriete kleuren en dat is ook bij dit filmpje het geval. Ook de combinatie met lipstick die ze heeft gemaakt vind ik heel erg mooi. Vaak als iemand een nadrukkelijke oogmakeup maakt, gebruiken ze een nude lipstick. Risa wijkt daar vaak van af en deze combinatie vind ik heel goed uitpakken.


Dit filmpje vond ik zo leuk! En origineel, je zit niet zo heel vaak Betty Boop tutorials. Ze heeft het erg leuk gedaan en het resultaat vind ik superleuk :D


En als laatste een lipstick filmpje. Sms vind ik dat Risa wat omslachtig kan doen met makeup maar bij dit filmpje zitten hele goede tips die iedereen wel kan gebruiken.


Kennen jullie "Makeup By Risa"? Wat vind je van haar filmpjes?

2 opmerkingen:

  1. ken haar niet maar ziet er tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind haar geweldig! Ze heeft ook toffe filmpjes over hoe een Fauhawk Mohawk/Pompadour te maken in je haar (ze wast d'r haar 2 weken niet, dan maakt ze een pompadour die ze nog een week inhoudt), een gave "Dead Doll"-look en heb je de (3-delige!) tutorial van de Mermaid-make-up gezien? Ik vind haar erg gaaf. Ze werd getipt door MissPumpkin in een filmpje en toen ben ik haar gaan volgen.

    BeantwoordenVerwijderen