zaterdag 17 april 2010

Essence "All Access" nagellak

Enige tijd geleden kwamen er in de Essence collectie wat nieuwe kleuren bij, zo ook deze donkergroene lak. Het lijkt wel alsof ik de laatste tijd alleen maar groene nagellak swatch haha. Ik heb echt ook nog andere kleuren hoor!

Maar wel is het gewoon zo dat ik vaak als een blok val voor groen en als het maar een paar euro kost dan kan ik het al helemaal niet laten staan. Wel grappig trouwens: ik heb helemaal niet zo veel groene kleding bijvoorbeeld. Misschien maar eens wat groens gaan maken voor bij al die kleuren lakjes ;)

Nouja de lak dus, want daar gaat het om natuurlijk. Deze heeft een mooie shimmer waardoor de kleur pas echt mooi opvalt als het licht er direct op valt. Hij is vrij donker maar dat vind ik juist erg mooi. Zeker door zo'n stickertje komt de kleur mooi tot zijn recht vind ik.

De lak dekt in 2 laagjes en hij droogt best goed, je hoeft bij deze echt geen uren te wachten totdat je weer in actie kan komen. en met een fijne topcoat is het helemaal zo gepiept. De lak blijft vrij goed zitten, op dag 3 (zonder topcoat) had ik wel 2 nagels gechipt maar ik had dan ook veel met mn handen in het water gezeten enzo en dan heb je dat toch sneller. Voor een budget nagellak (de precieze prijs weet ik niet meer maar het zal zo tussen de 2 en 3 euro hebben gezeten denk ik) is deze prima.

8 opmerkingen:

 1. ik heb die ook ik ging terug naar de kruidvat voor die.
  echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook! Ben echt gek op deze kleur,..nog mooier wordt ie als je er een matte topcoat overheen doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem echt heel mooi, ook de versiering vind ik heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb 'm ook pas gekocht met de Kruitvat Sale maar nog niet gebruikt. Ik zie in ieder geval al dat het geen miskoop is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kleurtje! Ik hou wel van groen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zelf niet zo van het groen. De Dimenson nagellak van essence kost € 1,59. Deze gaat uit t asortiment en is nu met 50 % korting te koop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze erg mooi en ik wil hem ook! ;) Deze staat al lang op mijn wishlist, maar ik vergeet hem steeds te kopen als ik bij de Kruidvat sta. :s

  BeantwoordenVerwijderen