maandag 5 april 2010

Het bekijken waard, deel 7

Via via ben ik deze dame tegen gekomen. Ik vind haar stijl erg leuk, ze gebruikt vrolijke kleuren en varieert volgens mij graag. Ze heeft ook nog eens een leuk gevoel voor humor. Ik heb het hier over Cora van "Vintage or tacky".Ze heeft ook een fijne website waar je soms nog meer over de looks kan vinden die ze maakt of andere info. Ook kan je haar volgen op Twitter, blogspot en Facebook.

Ik viel vooral voor haar knallende kleurgebruik, dat is ook heel goed te zien in het eerste filmpje genaamd "Lisa Frank "Penguins" With Arabic Eyeliner". Ik vind haar uitleg hier ook erg duidelijk en leuk dat de ze 88 palette gebruikt, maakt het ook een beetje "maakbaar" voor mensen die geen ladingen MAC bezitten.


Ook doet ze af en toe een tutorial geinspireerd door celebs, ik vond haar "Kat von D signature makeup" mooi om te zien. Echt het soort look die ik wel zou dragen... zonder de sterretjes en die rare "buiten de lijn gekleurd" lippen ;)
Ook geeft ze hierbij leuke tips over de oogschaduw enzo. Haar filmpjes zijn altijd heel informatief.


En natuurlijk zijn er weer halloween tutorials. Volgens mij is dat afgelopen jaar echt een enorme hit geweest want ik zie ze bij bijna alle Makeup Guru's op het kanaal terug. Wat ik daar leuk aan vind is dat die looks vaak helemaal niet zo moeilijk zijn als ze er uit zien maar je hebt wel een geweldig resultaat.
Dit filmpje vond ik erg leuk, een zombi pinup!


Naast de tutorials heeft ze ook veel hauls en reviews gedaan op haar kanaal maar als ik alles wil laten zien dan wordt deze blog veel te lang. Als je interesse hebt moet je zeker even gaan kijken op haar kanaal.
Naast het vintageortacky kanaal heeft ze ook nog een kanaal gemaakt voor niet-makeup filmpjes. Hierop vertelt ze meer over har leven, updates over hoe het met haar gaat en zelfs "coffee video's". (Als ik heel eerlijk ben: niet mijn favoriete kanaal. De filmpjes zijn heel persoonlijk dus als je razend gefascineerd bent door Cora dan kan je natuurlijk deze filmpjes afstruinen maar ik hou het bij haar normale kanaal ;) )


Wat vinden jullie van de tutorials van Cora? Kende je haar al of ga je haar nu volgen op youtube?

2 opmerkingen:

  1. Nog niet naar het kanaal gekeken maar wel even naar haar site, en dan speciaal de halloween categorie. Ziet er wel hilarisch uit! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cora is één van de eerste ladies die ik ging volgen op YT. Vind haar erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen