donderdag 29 april 2010

Review: Lips2last van Manhattan

Deze lipstick is zo eentje met 2 fasen. Je brengt eerst de (semi permanente) kleur aan en daarna een verzorgend laagje. Deze lipstick heeft een 2-in-1 verpakking. Aan de ene kant zit kleur die je aanbrengt met een lipgloss applicatorAan de andere kant zit een verzorgend goedje/lipbalm die zou moeten voorkomen dat je lippen uitdrogen.Bijna alle merken hebben wel zo'n lipstick en vaak vind ik ze behoorlijk duur. Deze valt echter heel erg mee. Hij kost €7,50 en ik vind deze eigenlijk net zo goed werken als lipfinity terwijl die stukken duurder is, bijna het dubbele als ik me niet vergis.
De kleur blijft urenlang muurvast zitten, echter begint hij na een tijdje wel te "bladderen" of scheuren. Dat heb ik bij andere merken ook en dan is het bij mij gewoon tijd om de oude laag af te halen en nieuwe aan te brengen.
Hier nog even een swatch van kleur die ik heb: 59N (voor vergelijk heb ik hier een foto zonder iets op)


Al met al is dit een prima product. Net zoals al deze soorten lipsticks droogt ook deze je lippen enigzins uit. Ik ben er nog geen een tegen gekomen die dat niet doet. De prijs is goed, de kleur is mooi en het blijft lang zitten.
Een klein nadeel is de verpakking: de verzorgende laag breng je meestal vaker aan dan de kleur. Daardoor zal die eerder op gaan en dan heb je ook niks meer aan de kleur dus zal je de lipstick weg moeiten gooien.

Kent iemand zulke lipsticks die je lippen niet uitdrogen? Of heb je ervaring met deze lipstick? Wat vind je van zulke lipsticks?

8 opmerkingen:

 1. Leuke kleur! Ikzelf ben niet zo'n fan van zulke producten,.. Kan niet zo goed uileggen waarom niet, maar het is het net niet helemaal. Maar het staat je wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken er geen een die je lippen niet uitdrogen. Ik vind het wel een hele mooie kleur zeg!! Ik gebruik dit eigenlijk nooit. Liever een gloss of lipstick of lippenbalsem..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleur mooi, maar ik gebruik dit soort lipsticks nooit. Ik vergeet namelijk altijd mijn lippen bij te werken op de dag en na verloop van tijd heb ik dan van die hele vervelende droge gebarsten lippen, en dat vind ik zo'n rotgevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! ik vind het juist fijn van die twee stappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaat het er ook niet af met eten van iets vettigs? Dat doen die van Maybelline nl wel, die lossen dan gewoon op. Max Factor's Lipfinity overleefd echt alles. Deze zijn wel betaalbaarder. Misschien wel een ideetje om aan te schaffen als cheaper alternatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige lippenstift voor mij de beste ooit.
  Ben 55 jaar en gebruik reeds ca 40 jaar lippen-
  stift. Buiten dat deze geweldig blijft zitten,
  niet afgeeft op kopjes en glazen, voorkomt hij
  ook uitlopen in de lijntjes rond de mond! Echt
  belangrijk op mijn leeftijd.
  Manhattan Lipslast gloss 44Q
  Weet niet waar ik hem kan kopen in Nederland.
  Heb hem pas in december 09 in Oostenrijk bij de DM ontdekt. Laat hem nu regelmatig meenemen uit
  Oostenrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze een half jaar geleden gekocht in een beetje naturel kleur. Maar hij is echt super slecht. Je blijft de strepen van de applicator zien en als het n beetje opgedroogd is na ongeveer 3 min. zie ik gelijk allerlei barstten er in. Die ik van Rimmel heb is veel en veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleurtje! Helaas ben ik geen enkele lippenstift tegengekomen die mijn lippen niet uitdroogt. Ik ga dan meestal voor een glosje haha!

  BeantwoordenVerwijderen