donderdag 22 april 2010

Sephora "Mauve Yet" review en swatch

Een tijd geleden had Sephora een hele leuke actie waarbij je 3 producten voor 10 euro kon kopen. Dat doen ze wel vaker en het is dan echt een tripje V&D waard, de meeste producten kosten namelijk minimaal het dubbele en zo kan je goedkoop nieuwe producten proberen. Zelf heb ik onder andere deze quattro gekocht:De eerste keren dat ik hem gebruikte was ik niet erg onder de indruk, er kwam amper poeder van deze oogschaduw af. Maar na enkele keren leek de poeder opeens wel op mijn kwast te komen en kon ik hem opeens veel beter aanbrengen. Ook de pigmentatie als ik de oogschaduw op mijn vingers deed leek opeens intenser dus daarna ben ik hem wel gaan gebruiken terwijl ik eigenlijk op het punt stond om hem de prullenbak te laten ontmoeten.Overigens vind ik de kleuren zeer subtiel als ik deze op mijn ogen aanbreng, zo intens als ze hier onder op de foto op mijn vingers zijn komt het niet op mijn oogleden over. Maar dan nog is het geen slechte oogschaduw, zeker niet voor die 3 euro die ik er dus voor heb betaald. Echter zou ik er zelf niet de volle prijs voor willen betalen omdat ik de pigmentatie al met al toch niet heel geweldig vind.De oogschaduw is goed te blenden en heeft een mooie shimmer. Met een oogschaduw basis blijft het goed zitten maar zonder gaat het wel creasen. Zeker al je fan bent van de subtielere kleurtjes is dit een leuke quattro waarmee je een mooie rustige look kan maken.
Hebben jullie oogschaduw van Sephora, of andere producten? Wat vind je daar van?

7 opmerkingen:

 1. Ik heb helaas geen producten van Sephora. Ben zelfs nog nooooit in de Sephora geweest ( I know, shame on me :$ ). Maar het zijn wel leuke kleurtjes =D !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook drie van die paletjes, maar ik gebruik ze nooit. Ik vind dat er veel te weinig pigment af komt en het wordt heel vlekkerig bij mij. Gelukkig heb ik ze ook tijdens zo'n actie gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een leuke quattro, helaas heb ik de actie van V&D aan mijn neus voorbij moeten laten gaan, maar de volgende keer ga ik dus echt wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! heb je het nou op je nagels gedaan? de kleur komt zo wel heel goed naar voren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! De swathes op je vingers zien er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waar zit sephora? tot nu toe enkel online shops gevonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Sharona: ach misschien kan je bij de volgende actie eens binnen stappen :D

  @ Xibalba's blog: ik heb precies hetzelfde. Jammer want daardoor gebruik ik hem veel minder vaak :(

  @ Selina: je hebt groot gelijk, de producten zijn dan heel goedkoop en dat is wel een tripje V&D waard :D

  @ Kim: op mn nagels? Haha nee hoor, gewoon op mn vingers ;)

  @ Myrna: ja de kleuren zijn wel mooi maar de pigmentatie op je oogleden vind ik echt minder. Jammer!

  @ Cindy: Sephora zit in sommige filialen van V&D, hier kan je de locatie bij jou in de buurt vinden: http://sephora.nl/vestigingen.html

  BeantwoordenVerwijderen