vrijdag 2 april 2010

Swatch & review: Etos Effect Nails


Ik had al een paar enthousiaste blogs gelezen over de Etos Effect Nails nagellak dus ik ging eens in het schap kijken. Die blogs gingen vooral over de lak met grote en kleine glitters maar ik zag ook nog een paar flesjes staan met een soort holografische lak, die moest ik proberen dus ik heb de paarse versie meegenomen.
Toen ik hem aanbracht was er weinig direct licht en toen hij eenmaal opgedroogd was vond ik hem maar bleuh. Saai. Paars met veel glitter, dat wel. Ook wel een mooie kleur paars overigens, een beetje lavendelkleurig.

Maar toen ging ik in het zonlicht kijken en dan is hij veeeeeel mooier. De glitters komen dan pas echt tot leven en er zit zelfs enigzins een holografisch effect in. Nou, deze lak heeft in ieder geval de juiste naam gekregen.
Deze lak is niet echt heel holografisch, mijn Gosh "holographic" heeft veel meer holo effect dus je moet gaan razend bijzondere spetterende effecten verwachten. Maar toch zie ik het er wel in en is het een apart effect.
Met 2 laagjes dekte deze lak best goed. Een derde laagje zou de kleur misschien nog intenser maken maar daar had ik even geen tijd voor. De laagjes drogen ook opvallend snel.

De lak bleef bij mij erg goed zitten alleen had ik wel snel "slijtranden" aan de bovenkant van mijn nagel. Maar hij is in 3 dagen niet gechipt of op een andere manier lelijk geworden.
Deze nagellak kost €2,49 het flesje is vrij klein maar dan nog is dat een leuke prijs nietwaar? Ik heb hem ook nog in wat rose-tinten zien staan en in een blauwe versie, volgens mij zijn er zo'n 5 of 6 verschillende kleuren van.Wat vinden jullie? Ken je deze nagellak of ga je hem kopen?

7 opmerkingen:

 1. Ik geloof dat ik die met grove glitters leuker vind :) Hoewel deze best leuk is op zich, maar hij is niet super bijzonder hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijk lakje! Ziet er echt leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa, jij hebt hem natuurlijk weer in het paars :D Leuk zijn deze, en voor die prijs wil ik ze eigenlijk allemaal *grinnik*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ga toch maar eens een kijkje nemen bij de Etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt verliefd op zo'n holo lakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welk kleurnr is dit? Volgens mij heb ik als cadeau aan mn zusje gegeven met dr verjaardag.
  Zelf heb ik 024 - 009 - 023 en 014.23 heb ik nog niet gebruikt, 014 alleen op 1 of 2 vingers, maar er toen weer afgehaald omdat ik m niet super vind. 024 is heel mooi, maar had ik meer van verwacht. 009 is heeeeeeel mooi. Dat is een lichtblauwe en zeker in de zon en heeft ie echt alle kleuren van de regenboog!

  BeantwoordenVerwijderen