vrijdag 16 april 2010

Mien daagt je uit!

Mien, van Made Up By Mien, heeft een hele leuke actie op haar site en daar wilde ik even aandacht aan geven.


Mien zal maandelijks op de 10e van de maand een make-up uitdaging op haar blog zetten. Ze beschrijft in het artikel een thema en de regels die gelden voor de uitdaging. Je mag daarna zelf op zoek gaan naar foto's of plaatjes binnen het thema waardoor je je laat inspireren voor een look. Als je de look af hebt (zo rustig of heftig als je zelf wilt) maak je foto's en die plaats je in een online album. Die foto's plaats je in een comment bij het artikel op de blog van Mien, eventueel mag je ook nog wat over je look uitleggen. (hoe kom je op dat idee, bepaalde gedachten waarom je iets zo hebt uitgewerkt etc) Als de maand om is wordt de uitdaging gesloten en door Mien wordt dan een winnaar gekozen die 4 MAC pigment samples mag kiezen uit haar collectie.

Hartstikke leuk toch?? Deze maand is het thema "parfum flesjes".


Je kiest dus zelf een inspirerend plaatje uit en gaat daarmee aan de slag. Ik vind het heel erg origineel en ga zeker meedoen als ik de tijd kan vinden. Als je meer over de actie van deze maand wil weten kan je *hier* verder lezen.

Doen jullie mee? Wat vind je van het thema? Kende je deze blog al? Zo niet dan zeker even abonneren ;)

Oh nog even over "de verrassing" waar ik eerder al wat over schreef. Deze week zal het niet worden maar er zit veel schot in de zaak en tot nu toe overtreft het mijn verwachtingen waardoor ik nog gemotiveerder en enthousiaster wordt. :D
Natuurlijk schrijf ik er op deze blog een artikel over als het zo ver is en ook op Twitter update ik zo snel mogelijk. Als je op de hoogte wil blijven, kan je me dus ook toevoegen op twitter!

3 opmerkingen:

 1. Ik wist dit helemaal niet en lees het nu pas :D superleuk, ik ga meedoen :D en ben ook erg erg benieuwd naar wat je gaat uithalen (qua je blog ;D)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ik ben alleen niet het meest creatieve type ;-) Maar ik ga in ieder geval kijken naar jullie creatieve looks!
  Nu maak je me wel heeeel nieuwsgierig over de verrassing (kan ik al niet goed tegen hehe) en helaas gebruik ik ook al geen Twitter...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben wel heeeeel nieuwsgierig naar jouw verrassing!
  De linkt van haar blog doet het niet, maar ik zal later nog eens kijken. Wel een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen