zondag 25 april 2010

Lush "Blue Skies and Fluffy White Clouds" review

Sinds het begin dat ik Lush leerde kennen ben ik groter fan van de BBSen dan van de bruisballen. Maarja je wilt soms afwisselen en dan neem ik toch af en toe een bruisbal mee naar huis. Om daarna teleurgesteld te concluderen dat ik de bubbels mis. Ook wierook en dergelijke worden in ons huis veel gebruikt en ik had dus al heel snel door dat patchoeli een van mijn geur-liefdes zou worden.

"Blue Skies and Fluffy White Clouds" voldeed compleet aan mijn omschrijving van het ideale badproduct en die heb ik dus snel gekocht toen ik een Lush winkel voor het eerst had gespot. Sindsdien heb ik er heel vaak eentje in huis gehad.

Dit is wat Lush er over zegt:
Je hoeft niet perse je hoofd leeg te maken om te mediteren; het is beter om je te focussen op iets moois, zodat je alle vervelende gedachten uitschakelt. Probeer bijvoorbeeld eens om je te focussen op een blauwe lucht met witte wolken. En nog beter, ga lekker in bad met Blue Skies and Fluffy White Clouds. Dan heb je niet alleen de blauwe lucht met witte wolken, je hebt ook nog patchoelie en wierookolie, beide goed om je negatieve gedachten te weren.


Bubble Bar Slices (BBS dus) vind ik een erg fijne uitvinding van Lush. Je spoelt even je bad schoon (van resten badolie oid smelt je schuim sneller weg), zet de douche aan om het vol te laten lopen en laat onder die stralen wat brokjes BBS vallen. Binnen korte tijd is je bad gevuld met een lekkere hoeveelheid schuim en de badkamer ruikt heerlijk.
Het verschilt per product vind ik, maar bij deze BBS blijft het schuim erg lang aanwezig. Soms is je schuim binnen 10 minuten weg maar bij deze BBS zit er vaak zelfs nog een hoop schuim in mijn bad als ik er uit ga, en dat is best lang ;)

Het verzorgt mijn huid niet, ik moet altijd nog smeren als ik uit bad kom, eerlijk gezegd verwacht ik van bubbels ook niet dat het echt verzorgt. Het smeren vind ik dus niet erg maar verwacht dus geen heerlijk gehydrateerd huidje als je dit gebruikt hebt.

Het product is behoorlijk groot: 200 gram, daar betaal je €6,95 voor. Dat is wederom niet goedkoop maar als ik eerlijk ben vind ik niks goedkoop bij Lush. Echter doe je met deze BBS best lang, ik denk dat ik er zeker 5 tot 6 keer mee kan badderen.
Omdat dit een van mijn favoriete producten is koop ik hem soms nog. Echter probeer ik de laatste tijd graag andere merken en producten uit en dan valt me toch wel op dat de prijzen van andere merken bijna altijd onder die van Lush zitten. Dat vind ik jammer. Maar toch... deze blijft een van mijn favorietjes :)

7 opmerkingen:

 1. ik vind bubble bars ook véél fijner dan de bruisballen. The comforter en pop in the bath zijn mijn favo's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is heerlijk ! Ik vind inmiddels de BBS'en ook veel fijner. Denk niet dat ik nog een ballistic ga kopen, of het moet een special edition zijn ofzo.
  Heb vorige week een douchegel van deze geur binnengekregen, die is ook jammie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh zo heerlijk! Als ik het zo lees krijg ik direct zin om in bad te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is erg lekker! en ik doe er zo'n 3 a 4 keer mee. Dus dan is de prijs nog te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het klinkt heerlijk, maar ik vind 'em best pittig geprijsd. Maar ik lees hierboven dat je er een aantal keer mee kan doen...dan valt t weer mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is echt een fijne BBS! Gezien dat LUSH wel handgemaakte, eerlijke cosmetica is ben ik wel bereid er wat meer voor te betalen. Ik heb geen bad en toen ik er wel één had ging ik ook niet dagelijks in bad, dus dan vind ik het ook wel iets extra lekkers waard.

  BeantwoordenVerwijderen