woensdag 21 april 2010

In De Watten "Scrubbly Bubbly"


Een tijd geleden heb ik producten van "In de Watten" besteld en ik bedacht me dat ik nog een paar producten niet beschreven had. Ik ga nu dus "Scrubbly Bubbly" in de geur White Musk reviewen.
Dit is een scrub die je zowel in de douche als in bad kan gebruiken. Zelf gebruik ik hem alleen in de douche omdat dat me het meest praktisch lijkt. Al die scrubdeeltjes in mn bed dat lijkt mij niet zo heel erg geweldig

Ik had heel erg veel gelezen over dit scrubspulletje en ik had dus erg hoge verwachtingen. Toen het binnen kwam viel me al op dat de pot behoorlijk groot is. De eerste keer dat ik hem open maakte was ik een beetje teleurgesteld over de geur… Eigenlijk rook ik helemaal niks, zou ze er wel een geur in hebben gedaan? Heb ik een verkeerde batch? Hmm nou ik kijk wel onder de douche of er dan een geur vanaf komt.

Eenmaal onder de douche blijkt de geur inderdaad pas los te komen als je het product gaat gebruiken. Het is een bloemige geur die vrij licht is. De scrub is ook niet erg heftig maar als je het gaat gebruiken op je lijf dan schuimt het wel een beetje en de scrub voel je natuurlijk wel maar als je, net als ik, wel houd van een heftig scrubje á la een suikerscrub dan is dit erg mild. Maargoed als ik heftig wilde dan had ik natuurlijk ook een suikerscrub moeten nemen, dat is niet zo moeilijk.
Je hebt niet erg veel nodig dus je doet best een tijdje met zo’n pot. Al zag ik later wel dat het een pot is met een soort “dubbele bodem” dus er zit niet zo veel in als het lijkt. Maar dan nog is het een flinke hoeveelheid waar je best een tijd mee vooruit kan.

Door de crème-achtige substantie krijg ik wel het gevoel dat mijn huid tegelijk verzorgd wordt wat ik erg prettig vind. De geur is zacht als je onder de douche staat maar blijft niet erg hangen. Zelf vind ik dat altijd wel prettig maar ik begrijp dat dat niet het specifieke nut is van een bodyscrub dus dat tel ik niet als groot minpunt. De scrub is subtiel en naderhand heb ik wel het gevoel dat mijn huid fijn verzorgd is. Wel moet ik alsnog even smeren als ik dit product heb gebruikt maar ik heb na het douchen ook een droge huid dus dat ben ik wel gewend.

Al met al vind ik het een fijne scrub maar ik denk dat ik een volgende keer toch voor iets stevigers ga voor een nog zachtere huid na het douchen.

Ken je Scrubbly Bubbly of heb je wel eens zo’n bodyscrub van In De Watten gebruikt met een andere geur? En wat voor scrub vind jij fijn? Mag het van jou subtiel zijn zoals bij deze scrub of toch liever het iets hardere werk?

9 opmerkingen:

 1. Wat jammer meid dat het zo tegenviel... Je hebt dan inderdaad echt een voorkeur voor een wat 'heftiger'scrub, suiker scrub is dan wel beter geschikt daarvoor.

  Ik heb de adviezen al ter harte genomen en de huidige scrubs zijn zwaarder gegeurd ;D

  Het is een pot van 250ml, en dat is best veel, zo geef ik het ook aan op de website, de inhoud is 250ml. De potten zijn double walled, zo heet dat, als extra bescherming. Ik heb al eerder gelezen dat iemand het als dubbele bodem bestempelde maar er zit echt in waar je voor betaald hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik bedoel ook geen dubbele bodem als in "niet eerlijk" maar als je aan de buitenkant kijkt lijkt het meer. Maar de hoeveelheid die op je site staat zal er zonder twijfel in zitten. Daar twijfel ik voor geen seconde aan. Ik weet dat je eerlijke producten verkoopt ;)
  Volgende keer ga ik voor een suikerscrub :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Persoonlijk vind ik de Scrubbly&Bubbly een van de fijnste scrubs die ik heb, maar dat is heel persoonlijk denk ik. Zo eens in de tijd vind ik een steviger scrub lekkerder, maar daar kan mijn huid niet te vaak tegen.

  Ik heb de scrub in twee geuren, White Musk en Ping Sugared Roses. De laatste was echt drie keer zo snel op omdat ik de geur daarvan echt zo heerlijk vind. White Musk is veel subtieler gegeurd inderdaad. (ook wel lekker hoor haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb 'm in Rock 'n Roze en dat is helemaal geen subtiele geur, als ik 'm gebruikt heb ruikt mijn badkamer er nog een hele week naar :)
  Ik vind de Scrubby&Bubbly in ieder geval heel fijn, als hij op is bestel ik 'm opnieuw! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze maar dan met de be delicious geur en die is erg zalig. blijft ook wel wat hangen na het douchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit iets bij In De Watten besteld, maar het gaat er toch een keer van komen denk ik hahah, zie zo veel leuke producten en de reviews zijn over het algemeen erg goed! Dat word centjes vragen voor mijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb deze gehad in lovespell, nu in white musk en pink sugared roses! ik vind white musk heerlijk ruiken! en de scrubby bubbly's zijn mijn favoriete indewatten producten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben eerlijk gezegd niet zo van de scrub. Het is waarschijnlijk heel goed voor je huid maar het is aan mij niet echt besteed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb daar nog nooit besteld, maar eigenlijk lijkt mij zo'n fijne scrub wel wat! Moet die website nog maar eens door gaan kijken.
  Duidelijke review!

  BeantwoordenVerwijderen