vrijdag 23 april 2010

Review: 2B "Matte Lipstick"


De meeste van jullie zullen het merk 2B misschien wel eens bij de Kruidvat hebben gezien, het is een merk wat zich richt op jonge meiden en de kleur schiet dan ook aan alle kanten van het schap af. Zelf liep ik het vaak toch voorbij omdat het me niet zo aansprak maar via Joy heb ik een aantal producten hiervan nu toch in mijn bezit en ik ben er niet ontevreden over.

Het zijn goedkope producten dus verwacht nou geen superkwaliteit. Ik heb jullie eerder al een 2B nagellak laten zien die ik geweldig mooi vind in *deze blog* en dit keer is een van hun lipsticks aan de beurt.

Op de lipstick staat vermeld dat het een matte lipstick is. Die zie je niet zo vaak meer. Meestal hebben ze een glimmende finish wegens al die briljant verzorgende bestanddelen.De lipstick is in het begin wat lastig aan te brengen, hij lijkt een beetje warm te moeten worden. De pigmentatie is heel goed, hij heeft SUPERVEEL kleur.
Niks:


2B Matte Lipstick:


Ook heb ik er nog lipgloss over aangebracht om te laten zien hoe hij glossy is:


Let wel op: dit is geen "stay on" lipstick. Met eten, drinken en andere bezigheden raak je dus wel wat kleur kwijt dus je moet af en toe weer nieuw aanbrengen om het mooi te houden. Maar al met al vind ik dit helemaal geen slecht product, in tegenstelling zelfs. Als ik me niet vergis kost deze lipstick rond €4. Daarvoor krijg je geen slecht product terug wat veel kleur geeft. Deze kleur zou ik zelf niet helemaal uitgekozen hebben maar het is dan ook een probeersel en ik moet zeggen: ik ga een volgende keer toch weer even bij 2B kijken voor andere kleuren.

Hebben jullie producten van 2B? En wat vind je daarvan?

9 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Ik heb twee lakjes van 2B en die zijn ook vrij goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad goed uit! Ik heb helaas geen Kruidvat in de buurt waar 2B verkocht wordt anders had ik vast al iets gekocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2B is inderdaad zo een schap dat ik gewoon voorbij loop, het lijkt wel of ze zich richten op 8-jarigen. Misschien toch eens over mijn vooroordelen heen gaan en het schap is beter bekijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey,
  ik heb de mascara van 2B, ik vind hem vrij goed.
  Ik gebruik wel niet altijd dezefde mascara.
  Zo heb ik er een paar van make-up studio en die vind ik persoonlijk super.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik die rode lippen zag, zei ik gewoon hardop "Wow!" :p. Zoveel pigment! En hele leuke kleur joh ! Ik heb 1 lakje van 2B, en vind die niet zo goed. Droogt niet snel enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW! Je lippen knallen hier van mijn scherm! Ben gelijk wakker ;-) Mooie kleur rood wel heeel opvallend. Daar kun je echt niet omheen! Ik heb nog niks van 2B maar zal de volgende keer eens kijken. Het is inderdaad geen geld voor lippenstift.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die lipstick is echt mooi!
  Ja, ik heb een paar 2e spulletjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo!
  Ik ben Marie, voorzitster van het merk 2B, bedankt voor jullie interesse voor de producten!
  Als jullie meer lippenstifjes, nagellakjes, mascara’s, enz willen ontdekken en kopen, bezoek dan onze site http://www.makeuptouch.eu/
  Heb je een vraagje? Aarzel niet en stuur me een mailtje naar marie@makeuptouch.eu
  Tot binnenkort hoop ik!

  BeantwoordenVerwijderen