woensdag 28 april 2010

Catrice "Oceana" collectie

Vanaf Mei komt Catrice weer met een nieuwe tijdelijke collectie. Dit keer heet hij "Oceana", wat de inspiratie was voor deze collectie hoeven we dus niet meer te raden.

Catrice is zijn gehele assortiment aan het veranderen en bij deze collectie wordt dat ook doorgevoerd in de vormgeving. De oogschaduw is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten: C01 Sandy Beach, C02 Pebble Beach, C03 Sea of Green, C04 Blue out to Sea. (€1,99)


Ook zijn er 2 Kajal potloden verkrijgbaar in de collectie. De potloden schijnen een matte en een glanzende kleur te hebben. C01 Grey Sky – Green Sea, C02 Blue Sky – Blue Sea. (€1,99)
De mascara bij deze collectie is net niet zwart. Er zitten donkerblauwe deeltjes in die je wimpers een heel bijzonder effect geven. Ook is deze mascara watervast en zou hij je schitterende volle wimpers moeten geven, C01 Almost Black – but Blue. (€2,99)De moisturizing lipsticks van deze collectie zijn verkrijgbaar in 2 schitterende koraaltinten, C01 Ocean Sunset en C02 Ocean Sunrise.Naast de lipsticks komen er ook "Lip Colours" uit. Deze zijn minder dekkend dan lipsticks en geven een behoorlijke glans. Klinkt als een gekleurde lipgloss maar misschien is dit toch net even anders? Wederom verkrijgbaar in tinten C01 Ocean Sunset und C02 Ocean Sunrise. (€2,79)
Alsof we al niet genoeg Catrice nagellak hebben gezien de laatste tijd. Maar blijkbaar vond Catrice ook dat ze hier een bijzondere draai aan moesten geven want 2 van de tinten lak die ze uitbrengen hebben een matte finish! Verkrijgbaar in kleuren C01 Pebble Beach, C02 Sea of Green, C03 Blue out to Sea und C04 Ocean Sunset (€2,49)En als laatste brengen ze waterspray uit, lekker verkoelend op een warme zomerdag! (€2,99)Wat vinden jullie van deze collectie? Zitten er dingen bij waar je interesse in hebt?

10 opmerkingen:

 1. De nagellak en lipstick vind ik zelf heel erg leuk en ga dan ook zeker zoeken vanaf volgende week of het al ergens verkocht wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zit zeker wel wat voor mij bij! De koraal lipsticks/glosses en die waterspray zou ik ook wel mee willen nemen op vakantie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil de groene oogschaduw, kajal en nagellak!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga wel even kijken als het in de winkels ligt =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die matte nagellak lijkt me leuk :) En de lipsticks!!

  Mooie verpakkingen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die matte nagellak lijkt me fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de beige en grijze oogschaduw. Ze zijn echt suppermooi gepigmenteerd. Heb ook de blauwe nagellak. Wilde nog de groene en grijze maar deze waren helaas op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen