maandag 1 maart 2010

Sleek palette "Original"Ik heb dit palet, samen met 2 andere paletjes van Sleek, bij Alice & Jo Havesentials gekocht. Sleek paletjes kosten bij hun €6,99. De vorige keer heb ik palet "Safari" geswatcht, dit keer dus palet "original".


Ook bij dit palet is de oogschaduw supergepigmenteerd en heel fijn in gebruik. De fallout is niet zo erg als bij de 88 palettes doordat de oogschaduw van Sleek niet zo droog en korrelig is. De oogschaduw is wel zacht genoeg om goed te kunnen blenden of vervagen.
Het enige kleine nadeeltje wat ik heb ontdekt bij dit palet is dat de oogschaduw zo zacht is dat hij iets sneller in je crease gaat zitten dan bij drogere oogschaduw. Echter vind ik dat met een droge base goed op te lossen. Die van Hema vind ik hier ideaal voor.

Over naar de swatches. Ik heb weer 2 rijen swatches gemaakt, de bovenste rij is zonder eyeshadowbase, de onderste rij is met base.
Op de eerste foto is de bovenste rij uit het palet te zien, op de onderste rij uiteraard de onderste oogschaduw uit het palet.


Ik moet zeggen dat dit palet mij het meest aanspreekt. Ik denk dat dit er vooral mee te maken heeft dat het een hoop verschillende kleuren bevat. Ik hou van kleurrijke oogschaduw en dit palet bevat genoeg kleuren om een hele hoop verschillende looks te kunnen maken.Er zitten wat heftige en knallende kleuren in dit palet maar ook lichtere kleuren waardoor je zachte looks kunt maken. De onderste rij oogschaduw was moeilijk te fotoraferen maar hopelijk is wel te zien dat alle oogschaduw heel goed gepigmenteerd is. Alle oogschaduw heeft shimmer behalve de zwarte tint.

Wat vinden jullie van dit palet? Ken je het of zou je het willen kopen? Bepaalde kleuren hieruit waarmee je looks zou willen zien?

9 opmerkingen:

 1. Deze is ook mijn favoriet :D De kleuren zijn zo mooi!

  Ik vind alleen die zwarte oogschaduw uit het palet zo moeilijk blenden....

  Leuke review en mooie swatches! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een prachtig palet! Ik kende het totaal niet maar als ik het ooit ergens tegen kom zal ik er zeker naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Suzy: ja deze kleuren vind ik ook zo gaaf, ze zijn allemaal zo gepigmenteerd. Blenden met de zwarte vind ik inderdaad iets moeilijker dan met andere zwarte oogschaduw die ik heb. Ik dacht dat het aan mij lag, blij dat jij dat ook hebt haha.

  @ Ann: je zal deze niet snel in de winkel tegen komen, ze zijn namelijk niet in NL winkels te vinden. (behalve dus bij Alive & Jo Havesentials) Ze worden in de UK in superdrug verkocht, mocht je daar gaan shoppen dan kan je je lol op :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren allemaal! En wat look betreft, ik laat me verrassen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil wel eens paars met oranje look zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede swatches! Ik vind het een heel mooi palette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het dus gezien toen ik in Edinburgh was en ik was dus niet echt onder de indruk. Ik vond de pans echt ZO klein. En het kost niet veel nee, maargoed..nah. Wel mooie kleurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is het enige palet dat nog ontbreekt uit mijn collectie :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Ann: jee je maakt het me wel moeilijk zeg. Ik heb gisteren iets in die richting gedaan, zal het binnenkort posten.

  @ Snowwhiteglamour: mm dat is wel zonde hoor, hij mag natuurlijk eigenlijk niet ontbreken ;)

  @ Xibalbasblog & Myrna: thnx, ik ga er ook nog een filmpje mee maken denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen