zaterdag 13 maart 2010

NOTD "Miss Silver"

Een tijdje geleden zag ik voor het eerst op een blog een “Moon Manicure”, ik vind het er heel leuk uit zien, weer eens wat anders!
Bij Essence verkopen ze handige “tip guides” die je op je nagels plakt om zo’n soort manicure te maken. In het pakje wat ik had zaten ook hoekige stripjes en dat leek me ook wel leuk om te gebruiken zodat ik net een ander effect zou krijgen dan bij de Moon Manicure.

Eerst heb ik 2 laagjes “Miss Grey” Nail Lacquer aangebracht en deze goed laten drogen. Daarna heb ik de tip guides aangebracht op mijn nagels. Ik heb ze iets lager dan het midden van de nagel geplakt en daarna een laagje “Silver” nagellak onder de stripjes aangebracht tot aan de nagelriem. Dit heb ik goed laten drogen en toen heb ik de stripjes verwijdert. Naderhand zag ik dat ik misschien beter 2 laagjes Silver had kunnen aanbrengen maargoed, dan weet ik dat voor een volgende keer.

Wat me opvalt is dat je bij de randjes zilver soms een beetje lak meetrekt als je de stripjes verwijdert, dat is wel zonde want zo krijg je een iets minder egaal randje. Op 1 nagel heb ik nog een Nail Sticker geplakt.
Ik vind het effect wel erg leuk en kreeg er ook complimentjes over van andere mensen. Maar het is wel redelijk wat werk. Zelf zou ik er misschien nog wat meer mee gedaan hebben als ik daar de spullen en de tijd voor had gehad maar voor een eerste keer was dit leuk om te doen.

Wat vinden jullie er van? Doe je zelf ook wel eens een moon manicure of iets anders met aparte kleurtjes?

11 opmerkingen:

 1. Ik heb nog geen moon manicure geprobeerd omdat het me te veel werk lijkt. Ik heb al amper het geduld om mijn nagels gewoon te lakken, laat staan dat ik nog met stickertjes enzo bezig zou zijn.

  Maar het effect is wel leuk dus als ik er eens echt tijd voor heb zou ik het wel eens durven proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh dit is erg leuk! Idd net weer even wat anders, nice :-)

  Ik ben zelf helemaal geen fan van stickertjes, precies om de reden die je zegt: de randjes die je meetrekt. Maar goed freehand is het ook niet altijd te doen.

  Ps. beetje laat, maar toffe layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Ann: Dank je, en ik ben ook niet zo geduldig haha. Binnenkort krijg ik meer opi enzo binnen en die drogen veel sneller. Dan wil ik dit soort dingen meer proberen :)

  @ Michele: dank je wel, dat is een groot compliment, coming from you ;) Freehand was nog een iets te grote uitdaging voor me, ik ga nog een paar keer met die dingen prutsen om te kijken of ik een manier kan vinden waarop je ze wel netjes er af krijgt. *bijt zich er in vast*

  @ Danique: dank je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk, maar daar heb ik het geduld niet voor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan! Ik heb dat ook met die stickers, jammer is dat, want het zijn wel handige dingetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik had dit ook gezien, jammer dat je zo'n randje meetrekt :( Het ziet er wel heel leuk uit!

  x Martine
  PS Ik weet niet of je er voor gekozen hebt, maar misschien is het handig om de code die je moet invullen als je een reactie achter wilt laten weg te halen, het is heel irritant (bedoel ik niet onaardig hoor, maar uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat velen hierdoor snel geen reactie achterlaten)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Martine: Voor zover ik weet hoef je bij mijn blog geen codes in te vullen als je wilt reageren, maar dit hangt volgens mij af aan wat je zelf selecteert in het menu. Als ik je verkeerd begrijp moet je het me misschien maar mailen op mykindamakeup@hotmail.com

  @ Steffi: dank je :D

  @ Xibalbasblog: ja balen is dat, maar ik kan me zo voorstellen dat het ook bij ieder merk hetzelfde is, ligt gewoon aan de lak die opdroogt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wou dat ik dat kon! Maar ik bibber altijd veel te veel ;)

  Kan me voorstellen dat het heel veel werk is :) Maar wat staat het cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gedaan! Ik wil die miss grey nagellak ook zo graag... Wanneer komt die precies in de winkel? :) Liefs. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Anne: Vanaf week 15 tot en met week 20 zouden deze producten in de winkel moeten liggen. Dat is dus vanaf 11 april tot en met 22 mei ;) Nog heel een wachten!

  @ Suzy: herkenbaar hoor, zeker als je je dan wilt concentreren gaat het vaak helemaal fout. De kunstwerken die ik soms op nagels voorbij zie komen zou ik ook niet kunnen produceren. Ik vind zo'n maf hoekje al heel wat haha.

  BeantwoordenVerwijderen