woensdag 3 maart 2010

Tag: Happy 10

Summer Shimmer heeft mij getagged, leuk!
De naam zegt het al, Happy 10. 10 dingen waar je blij van wordt dus. Leuke tag die ik hierna aan een paar mensen door ga geven.

Ik wordt gelukkig van:
1. De zon! Zeker vandaag, heerlijk om in de warme zon buiten te lopen. De lente komt er nu hopelijk echt aan, ik heb er al helemaal zin in.
2. Mijn vriend. Niet om even publiekelijk te kwijlen maar het is gewoon het liefste vriendje wat er is. Hij kan me verrassen met lieve dingetjes, me aan het lachen maken, ik kan mijn verhaal altijd bij hem kwijt en hij geeft me het gevoel dat ik bijzonder ben.
3. Onze katten, er is ooit een onderzoek geweest dat mensen met huisdieren "zoveel procent" gelukkiger zijn in hun leven en dat geloof ik zonder meer. Als ik even niet lekker in mijn vel zit of als ze zitten klieren dan hebben ze me zo weer aan het lachen.
4. De tijd hebben om te rommelen met make-up. Geen idee hebben wat je gaat doen en maar gewoon iets doen. Daarna besluiten dat je je zo echt niet kan vertonen, alles afhalen en opnieuw beginnen haha. Het is dat mijn huid gaat protesteren als ik dat meerdere keren doe maar ik vind het leuk om ongedwongen aan te prutsen.
5. Kleding maken. Toevallig vanmiddag weer een nieuwe jurk in elkaar gezet en ik wordt daar altijd zo lekker ontspannen van. Muziekje aan, bak thee erbij (die ik steevast vergeet en die dus gewoon naast me koud staat te worden) en frutselen maar.
6. Als mensen om mij heen genieten of blij zijn dan is het voor mij vaak ook al goed.
7. Bij mijn vrienden of familie zijn, bijkletsen, lachen en lol maken maar ook serieuze gesprekken voeren.
8. In bad hangen met een muziekje, een glas wijn en mn boek. Heeeeeerlijk ontspannen.
9. Mijn werk, ik ben hulpverlening in de psychiatrie en ik vind mijn baan geweldig. Soms is het zwaar en heb ik er helemaal genoeg van maar ook na die dagen ben ik altijd blij dat ik deze baan heb en dat ik mensen kan helpen.
10. Bloggen, blogs lezen, reacties krijgen en alles wat er mee te maken heeft! Ik heb pas sinds december deze blog en ben pas een dik jaar veel met make-up bezig. Ik vind het zo gaaf dat mensen de tijd nemen om veel van mijn dingen te lezen en ook te reageren.

Zo, dat waren ze alweer. Als volgende tag ik:
DeltaCephei
Schnuggle/Wendy/Lyanna
Mien
Dottilicious/Suzy
Dazzlemakeup/Hanne
Porcelain Skin/Maud
CherryFizz/Gonny

2 opmerkingen:

  1. ik ben t helemaal met je eens, de zon ! héhé, eindelijk is ie er weer.

    xx marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik laat ook altijd mijn thee en koffie koud worden :/ Leuke weetjes verder.
    Ik werk trouwens ook in de psychiatrie, ook weer toevallig!

    BeantwoordenVerwijderen