maandag 8 maart 2010

Nieuwe lay-out


Zoals jullie waarschijnlijk wel zien heb ik een nieuwe achtergrond en nieuwe kleuren op mijn blog ingesteld. Ik had de balen van die pauw en ik wilde even wat anders. Nog steeds wilde ik dat mijn blog qua kleuren wat af zou wijken van de meeste blogs en toen vond ik deze achtergrond. Ik vind hem mooi, simpel maar elegant.

Ik ben een hele gave site tegen gekomen waar ik deze achtergrond vanaf heb gehaald: http://decoratublog.blogspot.com. De site is in het spaans volgens mij (Italiaans zou ook kunnen, ik wil niemand voor het hoofd stoten maar als het een taal is die ik niet spreek kan ik ze niet echt uit elkaar houden ;)) maar het toevoegen is heel erg simpel dus misschien ga ik nog vaker wisselen. Al zal ik het wel beperken tot hooguit een enkele keer per jaar. Dat houd het ook herkenbaar :)

Nou nog iemand zo gek krijgen om een leuke banner voor bovenaan mn blog te maken en dan ben ik er helemaal blij mee. Het lastige van een wisselende layout vind ik dat alles wel bij elkaar moet passen, anders wordt het al snel een rommeltje. En aangezien ik zelf een heuse digibeet ben, kan ik totaal niet overweg met leuke programmaatjes waarmee zulke mooie stukjes te maken zijn. Ik heb ze niet eens.
Maargoed, dat is van latere zorg. Voorlopig vind ik het wel mooi zo want ik ben pokkelang bezig geweest om een toffe achtergrond uit te zoeken haha.

Wat vinden jullie er van? Nog tips voor een banner? Wat vind je van wisselende layouts? Mag het vaker veranderen of niet? En vind je dit een verbetering vergeleken met de vorige?

3 opmerkingen:

 1. Er lijk iets niet te kloppen. Je ziet het witte vlak tussen je blog en de rechterkolom. Ook boven en onderaan geeft dit een raar effect. Ik hoop dat ik het wat duidelijk uitleg.

  Vind de achtergrond wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee dat hoort zo haha, dit is een background die speciaal gemaakt is voor blogspot blogs, waar dus de blogvlakken zitten worden de kleuren meestal rustig gehouden. Als je goed kijkt (naar beneden scrollen zodat het witte vlak vrij komt) zie je op het wit nog wel grijze "friemels" die er ook bij horen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je getagd. Vanavond zal het op mijn blog verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen