zaterdag 6 maart 2010

Gosh EOTD "blue diamond"


Deze EOTD heb ik gemaakt met de Diamond Rock trio van Gosh. Ik vind de kleuren hierin heel mooi maar ik gebruik hem niet superveel. Ik heb hem met bijna allemaal Gosh producten gebruikt en ik vond het een leuke draagbare look.

Eerst heb ik de Eyeshadow Base van Hema aangebracht, daarna in de buitenste ooghoek in de crease NYX Jumbo Eyeshadow Pencil "Black Bean" voor wat meer diepte.
De black bean heb ik met een kwast wat geblend. Dit kan je ook met je vinger doen maar dat geeft een iets minder precies resultaat. Daarna heb ik de middelste kleur uit de Gosh Diamond Rock trio aangebracht over het gehele ooglid. Dus ook over de zwarte base in de buitenste ooghoek. Eventueel kan je de donkerste kleur uit de trio nog gebruiken voor nog meer diepte in de buitenste ooghoek of de crease. Ik heb dit niet gedaan omdat de aandacht toch zou komen te liggen op de eyeliner.

Daarna heb ik een knalblauwe Extreme Art Eyeliner genomen van Gosh, volgens mij kleur nummer 10. Die heb ik in een wing uitlopend aangebracht bij de bovenste wimperrand. Een hoop mensen vragen me hoe je dat doet zonder dat je "op goed geluk een zwiep geeft bij de wing", als je het op die manier doet worden ze snel ongelijk. Daar maak ik nog een keer een tutorial over want het is niet heel erg moeilijk maar wel lastig uit te leggen als ik het op moet schrijven.

Als laatste heb ik bij de onderste wimperrand Velvet Touch Eyeliner aangebracht, kleur "Blue Moon". Ook heb ik dit nog in de waterlijn aangebracht. Daarna nog mascara aangebracht, ik heb Gosh Show Me Volume mascara gebruikt.

Wat vinden jullie van deze look? Zelf vind ik hem opvallend maar wel "werkproof", ik ben benieuwd naar jullie meningen.

8 opmerkingen:

 1. Zoals altijd heel mooi :) Ik twijfel of ik 'm helemaal werkproof vind, maar dat komt meer door de felle eyeliner denk ik. Die associeer ik gelijk met een feestje i.p.v. werk.

  Maar 't laat je ogen wel flink knallen zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik was haast vergeten dat ik die trio van Gosh ook heb! *gaat gelijk zoeken*
  Mooie kleuren en zeker werkproof, ik hou van felle vrolijke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan! Ik vind hem wel werkproof, knalt leuk, maar niet te...
  Moet zeggen dat ik deze trio ook bijna nooit gebruik, weet eigenlijk niet waarom, hij is best leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Voor te werken zou ik de blauwe eyeliner wel vervangen door een zwart of donkerbruine eyeliner.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. PS: je zou eens een wenkbrauw tutorial moeten maken, je wenkbrauwen zien er altijd perfect uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Tine: dank je :D

  @ Suzy: Haha ja ik snap wat je bedoelt. Maar ik ben nooit van de neutrale looks dus op mn werk zijn ze gelukkig wel wat gewend ;)

  @ Springlover: ben benieuwd hoe jouw variant er uit gaat zien :D

  @ Xibalbasblog: ik gebruik hem vaak in combinatie met andere oogschaduw of eyeliner, dan is het een fijn palet met mooie kleuren maar op zichzelf vind ik hem een beetje saai, heb jij dat ook?

  @ Ann: dank je wel! Ik heb het liefst nog een beetje kleur in een look, als ik zwart hierbij gebruik vind ik hem al snel een beetje saai haha *kleurtjesjunkie*
  Ik vind mijn wenkbrauwen eigenlijk helemaal niet zo mooi haha. Ik doe er weinig aan, pluk een verdwaald haartje er onder weg, kleur ze in met bruin poeder en hou de haren in model met wenkbrauwgel. En dan nog werkt eentje altijd tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik denk het! Ik gebruik ook altijd een extra kleurtje, anders vind ik het toch wat te saai..

  BeantwoordenVerwijderen