woensdag 24 maart 2010

Opi "Black Onyx"Laatst schreef ik al dat ik Opi Black Onyx heb besteld, ik was nog op zoek naar een fijne zwarte lak. Ik had al wat van Opi en was daar heel erg tevreden over dus deze mocht eigenlijk gewoon niet ontbreken.


Het probleem is vaak dat de lak heel wat laagjes nodig heeft om goed te dekken en als je al die laagjes er op hebt zitten droogt de boel niet al te snel. Met deze lak heb ik dat probleem niet meer, yay!

Hij droogt erg snel, zoals ik gewend ben van mijn andere Opi nagellak. Na 2 laagjes dekt hij al prima, op deze foto's heb ik 2 laagjes lak op zonder topcoat. Hij glanst echt schitterend!
Bij mij bleef deze lak, zonder topcoat, 2 dagen perfect zitten. Langer dan dat heb ik hem niet gedragen want ik had nog meer nieuwe kleurtjes te testen en als ik zoiets eenmaal in huis heb ben ik zo ongeduldig, dan moet ik het echt snel proberen. Ik kan dus niet echt vertellen hoe lang hij maximaal blijft zitten maar zoals de meesten van jullie wel weten is dat bij Opi meestal niet zo'n probleem.

Wat vinden jullie van deze nagellak? Ik denk dat hij voor een aantal mensen wel iets te heftig zal zijn, of valt dat wel mee?

9 opmerkingen:

 1. Ik vind zwarte nagellak steeds gaver worden! Staat je goed die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik droeg altijd wel veel zwarte nagellak, maar nu niet meer zo vaak. Laatst heb ik Liquid Leather van CG gekocht, ook zo'n zwarte, maar nog niet geprobeerd.

  En dat heb ik ook altijd met nieuwe lakjes :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zoek nog een fijne zwarte lak die snel dekkend is, voor onder die topcoats die zorgen voor een speciaal effect. Deze van OPI staat op de tweede plek. Mijn werd die van WnW aangeraden, dus ik ga hier nog even naar op zoek. ;)

  Ik vind die van OPI wel erg mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf draag ik niet zo snel zwarte nagellak maar hij ziet er toch wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig ! Ik hou van zwarte lakjes. Vind deze veel lijken op China Glaze Liquid Leather, die heeft ook zo'n mooie glans.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk, dat is nog een lakje wat ik zoek!
  Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik draag zelf geen zwarte nagellak, maar ik vind hem wel heel mooi. Ook fijn dat ie zo goed dekt...maar ja da's OPI he ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Girl from Arnhem: dank je, zwart is ook altijd mijn favoriet geweest :)

  @ Xibalbasblog: thnx, hij is echt heel erg gaaf, al wijk ik ook erg vaak de laatste tijd uit naar andere kleurtjes :)

  @ Annigje: WnW?? Zegt me zo even niks, maar deze is zeker erg mooi dus als je die andere niet kan vinden zou ik ook deze aanraden.

  @ Springlover & Myrna & Cindy: dank je!

  @ Menie: ja hij is gaaf he? Deze is zeker je aankoop waard.

  @ Deb: tot nu toe hebben de meeste lakjes van Opi inderdaad goed gedekt. Alleen de matte You Don't Know Jacques vind ik niet goed dekken.

  BeantwoordenVerwijderen