woensdag 3 maart 2010

Lush "Jacko Bath Ballistic" review

Ik had deze bruisbal nog liggen en tja, hij moet toch een keer op. Ook al is het dan allang geen halloween meer. Maar ik had pumpkin pie gemaakt voor het eerst in mn leven en om een beetje in pompoensferen te blijven hangen mocht deze mee in bad.

Omdat het een tijdelijk product is kan ik de omschrijving van deze bruisbal niet meer op de lush site vinden. Daarom heb ik de omschrijving gebruikt die op BeautyReview heeft gestaan, in een nieuwsbericht over de halloween producten:


Er is een mooie Halloween Ballistic gemaakt, en hij luistert naar de naam “Jacko Bath Ballistic”. Jacko is een echte thriller van een Ballistic. De geur van deze limited edition pompoen achtervolgt je tijden. Maar dan op een goede manier. Kruidnagel en pepermunt verwarmen je koude winterlijf en peppen je op. Kardemom stimuleert je bloedcirculatie en verbetert de conditie van je huid. Ook helpt het tegen vermoeide, pijnlijke spieren.

In de winkel vond ik deze ballistic erg lekker ruiken, heel kruidig en daar hou ik wel van. In je bad komen deze kruidengeuren pas echt tot leven. Ik heb hem in zijn geheel in het bad gemikt omdat ik las dat een halve erg weinig geur afgeeft. Het valt me op deze deze bruisbal binnen een minuut helemaal opgebruist is, dat is wel heel erg snel.
De geur is niet te overheersend gelukkig en ik ruik er onder andere kruidnagel, kaneel, pepermunt en een beetje sinaasappel in. Een heel winters geurtje vind ik het daardoor en dat bevalt me wel. Als de bruisbal net is opgebruist in je water is het water oranje, na een tijde wordt dat geel maar er bleef gelukkig weinig van de oranje kleur in mijn bad hangen, daar was ik een beetje bang voor. Dus dat viel weer mee. Qua geur is dit voor mij echt een heel fijn product.

De geur blijft niet erg lang op je huid hangen, vond ik wel jammer want ik vond het erg lekker. Maar wat me opviel na het afdrogen is dat ik hem erg verzorgend vond, het was niet eens nodig om me nog in te smeren en dat heb ik maar heel weinig. Dat vond ik een prettige verrassing.

Dan komen we bij de prijs. Jacko kost €3,75 en het is een gelimiteerd product. Al met al viel die prijs me mee, maar je doet er dus maar 1 keer mee. Dat vind ik erg jammer. De geur vind ik heerlijk en het verzorgende deel van de bruisbal verraste me dus ik denk dat dit een product is wat ik zeker nogmaals zal kopen als hij weer in de winkels ligt. Je moet er dan wel snel bij zijn want hij schijnt de winkels uit te vliegen. Jammer dat juist deze dan weer limited edition is. :)

6 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Helaas heb ik nog maar net Lush ontdekt (shame on me ;))dus deze zijn volledig langs me heen gegaan! Ziet er wel heel schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. €3,75 vind ik wat veel voor eenmalig gebruik, maar je mag je natuurlijk af en toe verwennen.

  PS: ik heb je getagged!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig zeg! Die geur lijkt me ook wel wat. Maar ik vind 3,75 ook wat te prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Springlover: Lush is een erg leuk merk maar zit wel heel hoog qua prijzen. In De Watten en The Secret Garden maken alles zelf en de prijzen zijn imho nog leuker. Misschien is dat ook iets voor je?

  @ Floor: ja istie niet schattig?

  @ Ann: ik had het gezien, hartstikke leuk, dank je wel!

  @ Xibalbasblog: ja ben ik met je eens, maar hij ruikt zo lekkerrrrr.

  BeantwoordenVerwijderen