vrijdag 12 maart 2010

Gosh Soft 'n Shine "Sweetheart"


De vorige Soft 'n Shines die ik geswatcht heb waren "Aubergine" en "Irony", de eerste was erg donker en had glitter, "Irony" is daarentegen sheer en meer oranje en bevat weer geen glitter. Wat ik wel leuk vind, is dat ook de glitterfans onder ons dus iets kunnen vinden bij deze lipbalms. De lipbalms zijn verzorgend en geven een mooi glansje, maar niet té glossig.


De Soft 'n Shine die ik nu laat zien is meer rose (best fel rose) en heeft weer glitters, dit keer een beetje gouden glitters. Op de swatch kan je dat redelijk goed zien:


Zelf vind ik "Sweetheart" een beetje korrelig, zal wel door de glitters komen. De kleur is best mooi, niet te hard maar je ziet wel kleurverschil als je hem draagt:
Niks:


"Sweetheart":

9 opmerkingen:

 1. Mooi! Echt zo'n kleurtje voor een lentedag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi! Jammer dat het geen kleurtje voor mij is.

  Ik vind de Gosh Soft 'n Shine lipbalms zo mooi overkomen, vrij natuurlijk. Je ziet niet overduidelijk dat je iets op je lippen draagt als er geen glitters inzitten. Dat vind ik wel heel mooi aan dit product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een mooie kleur. Ik heb gelijk spijt dat ik Barbie heb gekocht i.p.v. deze :/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook, maar ik draag heb eigenlijk nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind 'em eigenlijk wel heel mooi. Ik zie op de een of andere manier de laatste tijd wel vaker lipglossjes die roze zijn met gouden glitters, maar ik hou daar wel van. Ik vind hem mooi en niet te heftig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat korrelige heb ik ook, vooral als je lippen niet helemaal glad zijn (velletjes enzo) dan heb ik het heel erg. Verder een superlief, zoet kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen