woensdag 3 februari 2010

Gosh Soft 'n Shine "Irony"De vorige Soft 'n Shine swatch die ik liet zien was "Aubergine", dit was een behoorlijk donkere tint met een glitter. "Irony" daarentegen is behoorlijk licht en meer oranje! Deze kleur zou ik nu niet meer uitzoeken maar in de tijd dat ik hem kocht waren er nog amper Soft 'n Shines te vinden in de winkel en via iemand op het BeautyReview forum heb ik toen deze kunnen bemachtigen. Ik was zoooo nieuwsgierig naar hoe ze zouden werken dat ik hier toen erg blij mee was. Nu gebruik ik hem alleen bijna niet meer. Oranje is niet zo mijn kleur. Maar bij sommige looks komt hij toch wel van pas dus wegooien doe ik hem ook (nog) niet.

Nouja, lang verhaal kort: "Irony" dus. Ik heb geswatcht met het productnummer wat ze hebben, als ik de hele naam er mee moet schrijven dan hou ik bij sommige kleuren geen balm over en alleen een streepje is niet altijd even duidelijk.
Swatch:


Niks:


"Irony"

5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat hij je wel mooi staat!
  Ik ben zelf niet zo weg van oranje, maar ik vind hem bij jou best natuurlijk ogen. Ik ben benieuwd naar een look in combinatie met deze balm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Annigje: Dank je, ik ben ook niet zo gek op oranje maar gelukkig is hij ook niet echt "knal oranje". Een look hiermee... daar ga ik op broeden ;)

  @ Cindy: Wat lief, dank je wel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt mooi! :) Ga ik mss ook eens gaan kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind 'm erg mooi. Gebruik 'm zelf niet vaak, maar is wel mijn favo-oranje lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen