zaterdag 27 februari 2010

Review: MAX False Lashes

Een tijd geleden zag ik op een forum deze nepwimpers staan. Ze zijn te koop bij de Action voor 79 cent (!!) en aangezien ik nog niet zo vaak nepwimpers had gebruikt leek dit me een leuk moment om ze eens uit te gaan proberen.Zoals in de verpakking al te zien is zitten er 3 setjes falsies in van verschillende dikte. De onderste zijn echt heeeeel dramatisch. De bovenste zijn wel leuk.
Het nadeel met veel goedkope nepwimpers is dat ze niet bepaald onzichtbaar aan te brengen zijn. De rand die je op je ooglid vastplakt is namelijk vrij dik. Hierdoor worden de lashes ook nog eens behoorlijk stug en moeilijk aan te brengen. En als je veel moet rotzooien om ze op hun plek te krijgen dan gaat je makeup vaak een beetje rommelig zitten en of uitlopen.De dikste lashes heb ik dus eenmalig gebruikt maar die vind ik ook niet mooi als je ze wel goed aan hebt gebracht. Ze verbergen alle oogschaduw of makeup die je aan hebt gebracht. Dus die heb ik weggegooid. Zou misschien wat kunnen zijn als je iets heftigs wilt doen voor carnaval.
De middelste heb ik gebruikt voor mijn pinup look maar ik heb ze toen niet geheel gebruikt. Ik heb ze namelijk doormidden geknipt en beide helften aan de buitenste ooghoek aangebracht. Dan geven ze genoeg dramatisch effect en zijn ze iets beter aan te brengen.In de verpakking zit een heel klein tubetje wimperlijm. Da's niks. De lijm is vaak verdroogt, hij komt niet uit de verpakking of het tubetje is amper open te krijgen. Ik heb dus wimperlijm bij de drogist gekocht. Voor 79 cent per 3 setjes hoef je ook absoluut geen topkwaliteit te verwachten natuurlijk maar wat mij betreft hadden ze de tubes gewoon weg kunnen laten.Hierboven nog een foto van de minst dramatische wimpers. Die heb ik vandaag gebruikt voor een look en die vond ik wel leuk.
Sowieso voor dag geld zijn ze leuk hoor, om iets te proberen of om mee te oefenen. Maar als je echt mooie wimpers wilt hebben dan kan je beter voor duurdere gaan.

5 opmerkingen:

 1. Ben wel erg benieuwd naar je look hiermee! Ik heb nog steeds geen tijd gehad om met de falsies aan de slag te gaan. Er moet zich ook wel een gelegenheid voor doen om ze te dragen. Voor naar kantoor vind ik het toch iets te ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook benieuwd naar de look. Ik vind valse wimpers altijd wel mooi, maar ben soms bang dat ik mn oog ermee dicht lijm. Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat ik veel te onhandig ben om lashes te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had deze ook gehaald. Gewoon om te oefenen met nepwimpers want ik gebruik die dingen nooit. Ik heb ze voor een look op een andere website gebruikt, voor het eerst. Na veel gepriegel had ik ze erop en icm 'i've heard it through the grapevine' look stonden ze helemaal zo gek nog niet. Vooral als je bedenkt dat ze zo goed als niets kosten. Maar ik gebruik nepwimpers voor de rest eigenlijk nooit hahaha. Ze zijn qua geld ideaal om als beginner met nepwimpers goed te oefenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Deb: binnenkort wilde ik weer eens een poging gaan wagen, ik heb toevallig net een leuke look gevonden voor ermee :)

  @ Girlfromarnhem: hahaha dat zal niet zo snel gebeuren. Om het onder de knie te krijgen moet je toch oefenen :)

  @ Ann: gewoon eens proberen met goedkope van Claire's of Hema :)

  @ Sharon: ze zijn voor zoiets inderdaad prima, maar als je wilt dat het je look echt afmaakt dan zou ik toch voor iets duurdere versies gaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen