zaterdag 20 februari 2010

Gosh lipgloss "Coral" en "Black"


In het Gosh pakket van vorige week zaten ook 2 lipglossen, "Coral" en "Black". Vooral naar die laatste was ik erg benieuwd. Ik heb jullie bij die blog al swatches op mijn hand laten zien maar dat is vaak toch anders dan hoe het er op je mond uitziet. Daarom nu nog even een uitgebreide review met swatches.

Ik was bang dat de zwarte gloss heel donker zou zijn maar niks is minder waar, gelukkig. In de verpakking lijkt hij echt zwart maar zoals al op de swatch te zien was is hij vrij doorzichtig met een lichte glitter en een zwarte glans.
Op je lippen geeft hij ook een zwarte glans. Op zich is dit best leuk en de trend met zwart begon vorig jaar al dus het is leuk dat Gosh daar ook iets mee doet. Maar voor zo'n gloss moet je niet al te bleek zijn en zorgen dat de rest van je gezicht er goed verzorgt uitziet. Als je erg bleek bent en je deze lipgloss opdoet geeft het je lippen een beetje het "ik krijg geen zuurstof" effect. Dat lijkt me niet de bedoeling ;)Ook gaat het pigment van de zwarte gloss wat sneller in de lijntjes van je lippen zitten. Dat vind ik zelf niet zo heel mooi. Ik zou hem dan eerder over een nude lipstick heen gebruiken, dan krijg je dat wat minder snel.
Ik had verwacht dat ik helemaal weg zou zijn van deze gloss want zwart is en blijft mijn favoriete kleurtje (het is wel een kleur!) maar ik geloof toch dat ik voor die iets meer standaard kleurtjes ga bij een lipgloss.

Dan over naar "Coral". Die vond ik in de verpakking heavy pink en dat is niet direct mijn kleur. Maar ik wilde hem natuurlijk wel graag uitproberen en net als "Black" is hij niet heel erg dekkend waardoor je lippen meer een extra kleurtje krijgen maar niet heftig gekleurd worden. Ik vind deze tint eigenlijk erg mooi en ook prettig draagbaar. Bijna iedere lipgloss die ik tot nu toe heb gehad plakt wel enigzins en dat doet deze ook, maar niet heel erg en ik het bleef best goed zitten.Doordat deze lipgloss niet zo sheer is als "Black" gaat hij ook niet zo in de lijntjes van je lippen zitten, hij blijft best goed zitten maar beide glossjes blijven echt niet de hele dag aanwezig.
Ook verzorgen ze je lippen best goed maar er gaat natuurlijk niks boven een echte lipbalm ;)

Allebei deze lipglossen (is dat eigenlijk wel een woord?) zijn vanaf week 15 tot en met week 20 verkrijgbaar bij Kruidvat, ze kosten dan €6,99.
Wat vinden jullie er van? Gaan jullie deze producten bekijken als ze in de winkel liggen? En welke vind jij het mooiste?

10 opmerkingen:

 1. Ow Coral ziet er wel heel leuk uit zeg!
  Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Coral ziet er mooi uit! Staat je goed! Lekker fris kleurtje voor in het voorjaar en de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zwarte heeft wel een leuk effect, miscchien ook mooi om over een lipstik te doen. Ga hem denk ik wel halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Coral vind ik erg mooi, de zwarte vind ik wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De coral vind ik ook erg mooi en minder roze dan ik dacht. Ik ga hem niet kopen want ik heb op het moment al zooooveel lipgloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Coral is echt prachtig, die moet ik ook hebben! En die zwarte zou ik alleen dragen over een andere lipstick, op die lipswatch is hij wel mooier dan ik had verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Coral! Die is echt zo mooi! Ik ga 'm denk ik halen.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind de zwarte wil leuk, onder een nude lipstick
  leuk effect

  BeantwoordenVerwijderen