maandag 22 februari 2010

Essence blush brush mag blijven!

Toen Essence met de Moonlight trend edition een poederkwast uitbracht werden een hoop makeupverslaafden razend enthousiast. Van alle kanten hoorde ik opeens dat dit echt een "must have" was omdat deze kwast al eerder als limited edition was uitgebracht (50's fever collectie) en het toen een inslaand succes was. Nieuwsgierig als ik ben heb ik me toen naar de winkels gehaast om zo'n kwast op de kop te tikken. Al snel begreep ik helemaal waar iedereen zo over stuiterde, hij is inderdaad ongelófelijk fijn.
Op Summer Shimmer las ik dat de mensen achter Essence blijkbaar het enthousiasme ook opgepikt hebben. Ze hebben besloten dat iedereen recht heeft op zo'n geweldig zachte, prettig en goed werkende, en vooral goedkope kwast. Dus is hij vanaf deze maand blijvend aan het assortiment toegevoegd!Op de website is een rubriek gemaakt speciaal voor poederkwasten dus misschien kunnen we nog meer fijne kwasten van Essence gaan verwachten in de toekomst? Ik zou het niet erg vinden, mits ze natuurlijk dezelfde kwaliteit zijn als de Limited Edition kwast.

Vanaf deze maand kunnen we de hem in de winkels gaan spotten (kon hem vandaag nog niet vinden) maar de prijs is nog niet bekend. De kwast(en) die ik heb waren 3 euro per stuk dus ik kan me voorstellen dat deze kwast ook rond die prijs zal zitten.

Gaan jullie hem kopen? Heb je al een kwast van de trend editions? Wat vind je van die kwast?

11 opmerkingen:

 1. ik vind deze er wel totaal anders uitzien. Veel platter, de moonlight heb ik in de goodiedoos gedaan zelf heb ik genoeg kwasten dus misschien is een ander er blij mee. Wel fijn dat essence het nu oppakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toen het hele schap van die van Moonlight geplunderd :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ sakura: vind ik ook!

  @ Beitjuh: ja dat viel mij ook op. Ik ga hem daarom ook wel in de winkel bekijken, misschien is deze toch anders gevormd.

  @ Suzanne: haha ik heb er ook 2, vond ze heeeel erg fijn. Gebruik ze als gezichtspoeder en blush kwast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zowel die van Moonlight als van 50's Fever. Beide zijn fijne kwasten, hoewel ik die van de 50's collectie toch nog nét een tikkie fijner vind!
  Ik ben benieuwd of er nog meer kwasten komen en wat dan? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ze bij Essence slim zijn, spelen ze hier nog verder op in ;) Er zijn ontzettend veel Beauty Babes on a Budget die interesse zouden hebben in kwalitatief fijne kwasten voor weinig geld denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. volgens mij is de kwast pas vanaf mei te koop in nederland. ik heb hem al wel gezpot in duitsland bij de essence winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Menie: ze brengen de "50's fever" kwast opnieuw uit als het goed is dus ik denk dat zij dat ook vonden ;)

  @ Suzy: ja dat denk ik ook, ben heel benieuwd.

  @ Anoniem: op de Essence site staat dat hij in februari 2010 komt dus ik ga er voorlopig nog van uit dat dat klopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt een andere kwast, maar wel leuk dat ze het opgepikt hebben bij Essence! Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de kwasten uit hun vaste assortiment!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er eerst net naastgegrepen. Als deze nu weer wordt verkocht dan ga ik die zeker aanschaffen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk dat ze hem aan het vaste assortiment gaan toevoegen

  BeantwoordenVerwijderen