vrijdag 12 februari 2010

Lush " A French Kiss" Bubble Bar Slice

Ik heb weer een product van Lush laatst gebruikt en het begint een beetje gewoonte te worden om daar toch maar een review over te schrijven, terwijl ik eigenlijk een beetje "ontlusht" begin te raken! Maarja ik heb nog zo'n lading liggen na het mysteryshoppen die ik heb gekregen, dat dat toch ooit op moet.
Van de week in bad gelegen met Bubble Bar Slice "A French Kiss". Ik ben veel meer fan van BBSen dan van bruisballen omdat je zoveel schuim krijgt en daardoor blijft je badwater langer warm en ik vind schuim gewoon leuk, daarbij vind ik lavendel erg lekker dus ik was hier heel benieuwd naar.

Grappig vind ik dat op de site van Lush deze afbeelding staat van de BBS:


Terwijl de BBS toch echt meer hier op lijkt:


Ik vond het nogal een verschil maar ach, zolang het zijn werk maar doet is uiterlijk natuurlijk niet belangrijk. Dit is de omschrijving van Lush:

A French Kiss lijkt op een klein gebakje die je terugvindt in een patisserie in Parijs. Zo eentje waar een sterke koffie bij gedronken moet worden. En die je eet met een heel leuk, beetje artistiek persoon (Frans bij voorkeur). Bij Lush zien we meer dan alleen een mooie buitenkant. We vinden de binnenkant ook zeker zo belangrijk. Daarom hebben we French Kiss een elegant hart gegeven met lavendel, rozemarijn en tijm. Goed voor je huid en heel sensueel.


Die geur vind ik heel erg lekker, toen ik hem voor de helft in het bad verbrokkelde kwam de geur meteen vrij en die is heerlijk: inderdaad sensueel en ook ontspannend, niet te nadrukkelijk maar wel echt lavendel. Heerlijk. Je badwater wordt amper gekleurd door de BBS wat ik zelf een voordeel vind. Na enkele minuten rook ik de geur alleen niet erg goed meer, toch misschien iets te subtiel? Nouja het kan natuurlijk dat je aan de geur gewend bent dus dat je hem dan zelf niet meer zo ruikt. Da's ook niet zo erg.

Maar wat me nog meer opviel is dat de bubbels van deze BBS heel erg snel weer vertrokken zijn, en daar draait het toch (naast de geur) zo'n beetje om. Dus na dik 10 minuten zat ik voor mijn idee in een redelijk geurloos en bubbelloos bad. Dat is zonde zeg.
Toen keek ik naar de prijs: €5,95!

Je kan deze BBS niet zo supervaak gebruiken omdat het een van de kleinste BBSen is, hij heeft geen superbriljante-blijft-de-hele-dag-hangen-oh-wat-kan-ik-hier-van-nagenieten-geur en de bubbels zijn best snel weg... Dat vond ik tegenvallen. Deze zal ik dus niet weer kopen.

Wat vinden jullie van deze BBS? Ken je andere lavendelgeurdende badspullen die je een aanrader vind?

4 opmerkingen:

 1. Geen ervaring met BBS, geen enkele want Lush is te ver weg en geen behoefte om te bestellen want ik wil graag zelf ruiken.
  Vind een review erg handig omdat ik binnenkort naar A'dam ga en dan wel even langs Lush wil!Nu weet ik dat ik aan deze BBS voorbij kan lopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond deze erg tegenvallen, maar misschien had ik een verkeerde batch. Iedereen roept namelijk lof over de lekkere lavendelgeur, terwijl ik alleen maar muffe zolder rook. En dat terwijl ik dol ben op lavendel.

  Ik heb hem wel gebruikt, maar ook in bad veranderde er niets aan de muffe geur. Deze komt er bij mij dus niet meer in helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken 'm zelf niet, maar had je niet een oude? Of was een halve in een vol bad niet te weinig? Ik heb zelf geen bad, dus als ik badder gaat er bij mij een heel product in...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Springlover: ik weet niet of je van zoet houd maar anders raad ik "Ma Bar" aan of "Pop in the bath", die zijn heerlijk. Aan deze zou ik mn geld niet uitgeven maar da's natuurlijk ook persoonlijk ;)

  @ Schnuggle: ja zonde is dat. Lavendel ruikt wel vaker muf heb ik gemerkt bij andere producten. Ach kopen we andere dingen om onze lavendelverslaving mee te voeden haha.

  @ Meyke: ik kan moeilijk controleren of ik een oude had, er staat geen houdbaarheidsstempel op ;) Maar ook oude andere BBSen doen het beter dan deze. Ik laat ze wel eens (te lang) liggen maar dan bubbelt en geurt het beter dan bij deze. Kan me niet voorstellen dat het daar aan ligt. Reviews op beautyreview zijn ook niet erg enthousiast zag ik. Maarja, het zou kunnen hoor, maar ik geloof er niet zo in ;)

  BeantwoordenVerwijderen