dinsdag 2 februari 2010

EOTD met Gosh "Apple Jam" en "Goldfinger"

Dit is een look die al een tijdje "klaar" staat, hij is dus niet erg recent maar ik vind hem wel leuk dus ga hem toch delen. Ik heb hem gemaakt met Effect Powder "Apple Jam" wat een hele mooie frisse kleur groen is, ook heb ik Quattro "Goldfinger" gebruikt. Het is een vrij simpele draagbare look geworden.Op het ooglid tot de wenkbrauw heb ik eerst een oogschaduwbasis aangebracht, toen op het ooglid Effect Powder "Apple Jam" aangebracht. Doe dit voorzichtig en neem niet te veel op je kwast om fallout te voorkomen. Boven het ooglid in de crease heb ik de kleur rechtsboven van Goldfinger aangebracht en geblend met het groen van de Effect Powder.


Daarboven heb ik de donkerste kleur, linksonder van Goldfinger weer aangebracht, deze kleur zie je het beste in je crease dan als je je oog open hebt. Dit weer mooi blenden zodat de kleuren in elkaar over lopen en nog de witste kleur (links boven)uit de Goldfinger palette onder de wenkbrauw aanbrengen

In de bovenste en onderste wimperrand heb ik een lijntje aangebracht met Effect Powder "Greeny" en daarna nog een wit oogpotlood lijntje in de waterlijn. Daarna nog mascara aangebracht en toen was de look alweer klaar.Vinden jullie het wat? Zijn er dingen die je anders zou doen? Laat het me weten in een reactie op deze blog :)

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het een hele mooie look! Zelf zou ik alleen geen wit op mijn waterlijn doen, omdat ik dit niet vind staan bij mij...bij jou vind ik het wel goed staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een appeltjes look! Haha heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur groen staat je mooi bij de kleur van je iris, leuk!
  Van welk merk gebruik jij wit oogpotlood? Ik heb die van HEMA en die is zo hard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ CherryFizz: dank je, ik ben zelf nog niet zo overtuigd van het witte lijntje. Het staat altijd een beetje vreemd. Heb jij dat ook?

  @ Annigje: Haha ja toch door het groen he?

  @ Xibalbasblog: dank je, ik heb een wit oogpotlood van Catrice gebruikt, die is best redelijk. Oogpotloden van Hema vind ik meestal niet zo'n succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woow die is echt mooi! Ga ik binnenkort eens uitproberen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen