donderdag 25 februari 2010

Het bekijken waard, deel 5

Voor deel 5 van "Het bekijken waard" wil ik aandacht geven aan "MakeupAdikt". Deze dame woont in de UK en heet Asma, ze is architecte. Toen ze kinderen kreeg heeft ze deze carrière even stop gezet om voor haar kinderen te zorgen en via youtube, en door het bekijken van filmpjes van Panacea en anderen, is ze enthousiast geworden over makeup. Ze bleek ook behoorlijk getalenteerd en nu heeft ze een hoop filmpjes op Youtube staan die erg populair zijn. En mooi! Ik vind een hoop looks van haar enorm inspirerend en wil jullie nu dus een aantal laten zien. (je kan haar ook toevoegen op Twitter)

Het eerste filmpje is ook meteen hoe ik bij haar kanaal ben gekomen, ze gebruik hierbij namelijk een Sleek palette en ik was op zoek naar tutorials met Sleek palettes. Het palette wat zij gebruikt is niet een palet wat nog op mijn wishlist staat maar de look is geweldig mooi, zeker bij haar huidskleur vind ik dit schitterend staan.


Een andere look van haar die ik erg mooi vind is de "Emerald & Aubergine/Purple Smokey makeup". Wat mij opvalt aan haar tutorials, is dat ze vaak ook andere producten gebruikt dan MAC. Nou is er niks mis met MAC maar het is niet voor iedereen haalbaar om alleen die producten te gebruiken. Zo heb ik haar 2True zien gebruiken maar ook veel Barry M. producten. Deze zijn in Nederland verkrijgbaar bij Alice & Jo en zijn helemaal niet zo duur.


Ze maakt ook bollywood looks die ik heel bijzonder vind. Deze kleuren vind ik erg mooi al kunnen ze heel subtiel zijn. Toch knalt deze look er echt uit zoals zij ze heeft gebruikt en vind ik hem heel erg mooi.


Ze heeft enige tijd geleden ook een nieuw kanaal gestart genaamd "MakeupAdiktMUA". De reden hier achter is mij nog niet helemaal duidelijk maar ze heeft ook daar schitterende looks op staan, de meeste tutorials zijn foto-tutorials waarbij ze stap voor stap schrijft en met foto laat zien hoe/wat/waar etc.


Kenden jullie Asma al? Wat vind je van haar looks?

6 opmerkingen:

 1. Jaaaa haar ken ik. Een van de weinige die ik regelmatig bekijk. Zij is irritant mooi :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet dringend wat meer YouTube filmjes bekijken! Bloedmooie dame trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zij is geweldig!

  Even zo (A) Maar mail me even op mijn site, dan kan ik je een lijst sturen met filialen van kruidvat waar Rainbow van Gosh nog in het assortiment zou moeten zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat ik maar eens wat meer van deze filmpjes moet gaan kijken. Onwijs mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende haar nog niet. Heel erg mooi! Dank je voor het delen. Heb me gelijk geabonneerd.

  BeantwoordenVerwijderen