woensdag 24 februari 2010

Zoya "Veruschka" Nagellak

Op de meeting van BeautyReview, waar ik eerder al over schreef, kreeg ik de nagellak "Veruschka" van Zoya mee van Wendy. Superlief!
Ik ben al een tijdje helemaal verliefd op deze nagellak. Groen én mat... WhoahBij het aanbrengen merk ik weinig verschil met de matte lakjes van Opi die ik heb. Aan de ene kant is dat goed want die nagellak droogt extreem snel. Veruschka is misschien enkele seconden trager maar nog steeds een lak die enorm snel droog is waardoor je al gauw aan de 2e laag kan beginnen.

Met 2 lagen dekt deze nagellak volledig, dat is erg fijn en je bent dus snel klaar met lakken. Maar ik was bang dat deze nagellak ook zo snel van mijn nagels zou verdwijnen als die van Opi.
Daar is bij deze nagellak absoluut geen sprake van. Hij bleef muurvast zitten waar hij moest zitten en zelfs na 4 dagen zat alles er nog perfect op, afgezien van wat slijtrandjes bovenaan de nagels. Voor mij is dat echt heel uitzonderlijk.

In Nederland is deze nagellak bij mijn weten nergens in de winkel verkrijgbaar, op ebay wordt hij voor ongeveer 6 dollar aangeboden. Als je twijfelt: nergens voor nodig, deze is echt hélemaal zijn geld waard.

Wat vinden jullie? Ik vind bijna alle groene nagellak mooi maar deze vind ik echt heel bijzonder.

7 opmerkingen:

 1. Wauw, dat is echt een hele mooie groen. Normaal hou ik daar niet van maar deze is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja deze is echt super! Mooi dat hij ook zo goed blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, Ik vind deze kleur heel mooi!! Ik heb zelf nog nooit groen gedragen als nagellak maar als ik het zou dragen, zou het deze worden...wel met een top coat ivm de keukenkastjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, mooi! ik hou niet zo van die matte trend maar zo is het wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw! heel mooi. ik heb een sjaal die perfect bij die nagellak zou passen qua kleur.
  misschien ga ik het wel kopen (:

  BeantwoordenVerwijderen