donderdag 4 februari 2010

Essence "Go Snow" Cream to powder blush


Begin deze maand is de “Go Snow” collectie van Essence uitgekomen waar ik een tijd geleden al een stukje over schreef. Ik heb even bij het schap staan kijken en er zitten leuke producten bij. Echter zijn de kleuren niet zo mijn smaak, die zal ik niet zo snel gebruiken.Zoals te zien heb ik de “Cream to powder blush” gekocht. Deze leek me op het plaatje al mooi en ook in het echt is de kleur mooi licht rose en omdat ik nogal een lichte huid heb staat dat vaak iets mooier.
De blush is echt heel zacht en goed smeerbaar. Ook valt me op dat hij behoorlijk gepigmenteerd is. Daardoor moet ik er dus wel op letten dat ik hem goed uitsmeer want anders kan je strepen blijven zien. Maar dat uitsmeren is goed te doen en dan heb je een mooi zacht effect wat inderdaad meteen poederig wordt. Erg mooi en ik moet zeggen dat ik de kwaliteit prima vind voor deze prijs. Hij kost namelijk €2,45. Dit is echt geen geld voor een fijne blush dus wat mij betreft is dit zeker een aanrader. Het is een gelimiteerde blush dus je moet er op tijd bij zijn om deze nog te kunnen bemachtigen.Hier boven nog een swatch, de eerste streep is van de blush als ik die net aan heb gebracht, daarnaast zie je een waasje van de kleur, ik hoop dat jullie het een beetje kunnen zien. Op de foto was het moeilijk vast te leggen maar het effect is echt heel mooi en de kleur is goed op te bouwen.

Wat vinden jullie van deze blush? Heb je hem al bekeken of misschien gekocht?

9 opmerkingen:

 1. hoi, de blush is ook het enige wat ik van de Go Snow collectie heb gekocht. Van de rest was ik ook niet zo onder de indruk, niet echt mijn kleurtjes.... Ik was heel benieuwd naar deze blush, het is toch even wennen zo'n creme blush. Maar ik ben er heel blij mee, het is een hele mooie kleur voor een klein prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook de blush!
  Ben er alleen nog niet zo uit hoe ik hem het beste kan aanbrengen. Ik zou dit liefst met een kwast doen, maar met mijn Gosh '187' lukt het niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil nog wel graag een keer een crème blush, maar dit is niet echt mijn kleur jammer genoeg. Ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog geen creme blush en deze lijkt me ok aan de swatch te zien!
  Ik ga zo de stad in dus eens kijken of er nog wat te krijgen is van deze collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Anneke: ik vond het ook een leuke prijs om eens een creme blush te proberen.

  @ Menie: ik breng hem gewoon met mijn vingers aan, met een kwast heb ik nog niet geprobeerd. Waarom wil je graag een kwast gebruiken?

  @ Xibalbasblog: Hema heeft schijnbaar ook wel mooie creme/mousse blushes in verschillende kleuren. Misschien zit er iets voor je bij?

  @ annigje: Leuk, ben je ook tevreden over de smeerbaarheid?

  @ Deb: hij is voor deze prijs zeker wel prettig, ben benieuwd of je hem nog kan vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat fijner werken meestal. Dat geknoei met je vingers hihi, daar ben ik niet zo van! ;)
  Ik ga het morgen eens proberen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het wel een leuk product :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook en ik vind hem geweldig! Hij smeert goed uit, doet wat ie beloofd en geeft me een lekker kleurtje. Ik ben fan :D

  BeantwoordenVerwijderen