dinsdag 16 februari 2010

Gosh "Ocean" Nail Lacquer


Naast “Miss Grey” vond ik ook deze “Ocean” Nail Lacquer van Gosh in het pakket wat ik vorige week ontving voor de “Gosh goes gypsy” collectie. Overigens is dit geen nieuwe uitgave van Gosh, ik had deze kleur al een hele tijd in mijn bezit maar vrolijk en mooi is hij zeer zeker. Hij past helemaal in het beeld wat ik heb van lente.

Deze Nail Lacquer heeft een metallic finish, een van de redenen dat ik dit een verschrikkelijk mooie kleur vind, ik hou van metallic lakjes. Als ik hem in aanbreng over de basecoat vind ik hem vrij snel drogen. Binnen een minuut of 5 is het grotendeels droog. Als ik vergelijk met bijvoorbeeld Opi nagellak dan vind ik deze er wel langer over doen, maar Opi is dan ook wel érg snel.Met 2 laagjes vond ik de kleur redelijk dekken, al komt het witte randje van mijn nagel er nog wel een klein beetje doorheen. Maar ik had geen zin in een derde laagje dus ik heb het hier toch bij gehouden.
Wat ik jammer vind is dat deze nagellak best snel beschadigd. Vaak beschadigen alleen de randjes van mijn nagels wat maar bij deze valt me juist op dat ook midden op mijn nagel sneller streepjes of iets dergelijks zitten. Na 2 dagen vind ik het niet zo heel erg mooi meer en op dag 3 heb ik toch al heel wat beschadigingen. Dat is wel jammer, zou het komen door het metallic effect dat deze sneller stuk gaat? Ik weet het niet maar meestal blijft een nagellak toch maar 2 of 3 dagen bij mij zitten dus ik vind het wel best zo.

Al met al vind ik deze nagellak schitterend om te zien, sommige merken blijven nog beter zitten maar hij is absoluut niet slecht. Ook deze Nail Lacquer kost €6,45 en ik vind hem dat waard vanwege het mooie effect en de gave kleur.

Wat vind je van deze nagellak? Past de kleur wat jou betreft in een lente-collectie? Denk je dat je hem gaat kopen als de collectie in de winkel ligt?
Morgen de laatste nagellak van de 3 uit het pakket: "Orange Drops".

8 opmerkingen:

 1. Ik vind dat soort kleuren wel heel mooi, maar op een of andere manier draag ik ze nooit.
  Deze heeft wel een mooi effectje over zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het echt een zeer mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem wel leuk :) Maar ik zou hem eerst es even op mijn eigen nagels moeten zien... De grijze is nog steeds mijn favoriet denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welke basecoat gebruik jij eigenlijk Drus?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik meer een lentekleur, erg mooi ook. 2 laagjes vind ik zelf ook meer dan genoeg. Had je een top coat gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Xibalbasblog: haha dit is juist helemaal dé kleur voor mij. Ik denk dat ik zeker 4 varianten van deze kleur heb van verschillende merken.

  @ snowwhiteglamour: hij is wel erg knallend ja, die grijze vind ik ook het mooiste van de 3 :)

  @ Meyke: De basecoat die ik het liefste gebruik is van Etos. Ik heb er ook nog een van 2True en dat is niks. Die van Catrice werkt ook goed.

  @ Deb: Ja hij is vrolijk he? Ik heb hierbij geen topcoat gebruikt, goed dat je het zegt. Dat vergeet ik nou altijd te vermelden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja hij is echt leuk! Ook goed dat je direct begint met het hele pakket te reviewen en te swatchen. Bij sommige Gosh ambassadors (volg er een paar waaronder jij ;-) ) heb ik er nog niks van gezien. Gosh mag blij met je zijn!
  Ik raad je echt een top coat aan want dan blijft de nagellak veel langer zitten. Misschien dat je dit nu bewust niet gedaan hebt om te kijken hoelang de nagellak op zichzelf goed blijft zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Deb: Ahww wat lief, dank je :D
  Ik heb bij deze nagellak(ken) expres geen topcoat gebruikt omdat niet iedereen dat doet en ik wilde weten hoe lang hij dan zou blijven zitten. Normaal gebruik ik wel een topcoat maar een nagellak zou zonder topcoat toch ook goed moeten blijven zitten dus vandaar dat ik het zo heb gebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen