woensdag 17 februari 2010

Gosh "Orange drops" Nail Lacquer


Dit is, in mijn ogen, de vrolijkste Nail Lacquer die er zij zat in de lente collectie. Ik had nou niet zoiets van "yay oranje" maar dat zal komen door de associatie met koninginnedag? Ik wilde hem wel meteen proberen en ik vind hem toch wel grappig.

Het is, net als "Ocean", een metallic lak met een mooie glanzende finish. De kleur is dus oranje, en dan bedoel ik ook echt ik-geef-licht-in-het-donker-zo-helder-ben-ik-oranje.
Als je niet al te dikke laagjes aanbrengt is deze nagellak binnen een minuut of 5 behoorlijk goed opgedroogd. Wel valt me op dat ik hem wat doorzichtig blijf vinden. Ik heb uiteindelijk 3 laagjes aangebracht en nog zag je de witte randjes van mijn nagels er wat doorheen komen.

Ik vind dat ook deze nagellak redelijk snel kan beschadigen. Zoals ik al vaker heb benoemt ben ik niet altijd even handig waardoor mijn nagels nogal wat te verduren hebben dus het ligt niet alleen aan de lak. Toch bleef de creamy grijze lak van deze collectie ("Miss Grey") bij mij veel beter zitten dan de andere 2 metallic Nail Lacquers. Na 2 dagen zitten er al wat beschadigingen aan de nagellak. Maargoed, langer dan 3 dagen laat ik het toch niet zitten.
Ook benoemt Gosh dat deze nagellak perfect zal dekken, dat vind ik bij deze kleur niet het geval en ik vind een volledig dekkende nagellak meestal wel het mooiste.

Ook deze nagellak kost weer €6,45 en is bij de aankomende lentecollectie vanaf half april verkrijgbaar bij Kruidvat.
Wat vinden jullie er van? Zou je deze kleur zelf kopen?

7 opmerkingen:

 1. Eerst dacht ik 'ieh oranje :/'
  Maar ik vind hem eigenlijk best mooi! Die shimmers zijn echt gaaf. Vind dat stikkertje (?) er ook leuk bij passen, doet een beetje India's aan in combinatie met oranje. Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem mooi, maar hij is voor mij iets te oranje. Wel 'n gave kleur voor op Koninginnedag!
  Stickertje staat er leuk bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Xibalba's blog: ik had precies hetzelfde! Oranje vind ik toch een lastige kleur, die is vaak wel heel mooi in combinatie met andere kleuren. Ik ga hem binnenkort dan ook combineren, je hebt me op ideeen gebracht ;)

  @ Claudia: ja snap ik, ik moest er ook erg aan wennen. Hij is wel héél heftig he? ;)

  @ Deb: ik heb ook nog een creamy oranje lak en ik vind deze, in dat opzicht, wel mooier met die metallic glans. De stickertjes kunnen je nagellak iets leuk extra's geven he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Brr kreeg echt last van afkeer toen ik dit lakje op deed. Ik heb gewoon iets tegen deze vreselijke oranje kleur! Maar ieder zijn eigen smaak natuurlijk ;)
  Oh en over zelf zeep maken, ik heb lang getwijfeld maar je moet het gewoon DOEN :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is eigenlijk ook wel nog leuk :) Lekker vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen