maandag 1 februari 2010

Het bekijken waard, deel 3

Ik heb weer een "Het bekijken waard" deel :D Zoals jullie waarschijnlijk al hadden gezien want het staat in de titel.... duh.
Nouja, wederom dus wat aandacht voor mensen waar ik op geabonneerd ben op Youtube.


Zelf had ik namelijk nog nooit gehoord van haar filmpjes totdat ik wat een het "doorklikken" was op youtube. Voor zover ik heb kunnen vinden heeft ze geen blog of andere website, wel twitter maar verder kan ik weinig over haar vinden. Maar haar filmpjes is dan ook waar ik het over wil hebben.

Het allereerste filmpje wat ik van haar zag was een halloween look met een soort masker, op het plaatje vond ik het er enorm ingewikkeld uitzien maar zoals zij het uitlegt vond ik het erg meevallen en schitterend gedaan!


Ze heeft enorm veel halloween looks gemaakt en die vind ik altijd leuk om te kijken, hoe mensen met vrij simpele producten een hele bijzondere en soms bizarre look kunnen maken. Hier is nog een filmpje van haar met Tim Burton's "Mad Hatter" look:


Ook heeft ze "normale" looks gemaakt, al vind ik haar looks wel vrij heftig. Zelf hou ik daar wel van en natuurlijk kan je altijd je eigen (iets minder dramatische) draai er aan geven.


Dit vond ik ook weer zo apart, geen ogen-look maar een lippen-look. Zoals ze zelf al in het filmpje zegt heeft zij dit zelf ook op youtube gezien, er zijn dus vast meer filmpjes op youtube te vinden hiermee maar ik vind deze erg apart.

Kenden jullie Goldie Starling al? Wat vind je van haar filmpjes? Heb je nog andere aanraders?

5 opmerkingen:

 1. wauw, had er nog nooit van gehoord maar ze is zo cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw erg leuk! bedankt voor het delen. Had ook nog nooit van haar gehoord

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die turquoise look vind ik erg mooi maar wel een beetje heftig! Die lippen vind ik erg mooi op het 'plaatje' maar in het filmpje ziet het er wel erg gothic uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat jullie ook enthousiast over haar zijn!

  @ Samantha: graag gedaan. Ik deel wel vaker youtubers, zo kom je nog eens wat nieuws tegen.

  @ Mojo: Niks mis met gothic natuurlijk ;) Maar de lippen zijn ook niet echt iets voor dagelijks gebruik. Het is leuk voor een fotoshoot, carnaval of andere bijzondere gebeurtenissen maar als je een slok drinken drinkt zullen die lippen waarschijnlijk al niet meer mooi zijn dus volgens mij is het ook niet echt praktisch. :)

  BeantwoordenVerwijderen