zaterdag 30 januari 2010

Beautiful Blogger Award


Door de lovely Suzy ben ik genomineerd voor de Beautiful Blogger Award. Wat leuk, dank je wel Suzy!
Hier zijn de regels:

De regels:

1. Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
2. Zet de award op je blog.
3. Link de persoon die je heeft genomineerd.
4. Deel 7 interessante facts over jezelf.
5. Nomineer 7 andere bloggers.


Nou, aan de eerste 3 regels heb ik meteen in bovenstaand stukje voldaan. Nou de rest nog. En dan niet zomaar feitjes, nee: interessante feitjes. Oh god als dat soort regels voorbij komen gaat het bij mij al fout. Wat is interessant? Als ik teveel over dat "interessant" gaat nadenken dan kom ik dus helemaal nergens meer hahaha. Dus ik ben maar gewoon gaan schrijven.

1: ik ben graag creatief bezig. Ik sta natuurlijk graag te frustelen met makeup, ik maak kleding, beschilder glas, hou van tekenen, maak graag foto's en ga zo nog maar even door. Helaas zitten er te weinig uren in een dag dus ik kom aan veel minder toe dan ik zou willen.
2: Voor het kleding maken heb ik ook een website waarop ik kleding maakte om te verkopen en soms ook op bestelling kleding maakte. Waarschijnlijk ga ik er binnenkort definitief mee ophouden. Kleding maken voor anderen is leuk maar niet als je een fulltime baan hebt. Voor mij niet tenminste. Ik ga nu dus weer meer kleding voor mezelf maken en daar heb ik veel zin in.
3: Ik ken mijn vriend via internet. Toen ik hem voor het eerst ontmoette was het direct een enorme vonk, een paar uur later wisten we al dat het goed zat en we zijn nu al weer jaren samen heel blij.
4: Samen hebben we 2 katten waar ik helemaal gek op ben. Een pittige dame met een apart karaktertje genaamd Nora en een hele pluizige knuffelkater die meestal luistert naar de naam Finn. Nouja, Finn is eigenlijk geen echte kater meer. Hij is zijn edele nootjes kwijt en daarna had hij veel last van blaasgruis en urineweginfecties. Daarom hebben ze zijn laatste stukje mannelijkheid er ook nog eens afgehaald zodat het gruis zijn urineweg niet meer kon verstoppen. Hij voelt zich nu prima en heeft er geen last van hoor ;)
5: Ik luister naar veel verschillende soorten muziek maar metal het meest: black metal, doom metal, death metal, viking metal, gothic metal, folk metal etc.
6: Ik heb 2 tatoeages en 8 ringetjes in mijn oren. Het liefst wil ik nog een grote tattoo tussen mijn schouderbladen. En dan nog een op mn voet. Misschien ook nog eentje op mn pols en... zo blijf je bezig ;) Jammer dat het zo duur is. Nouja dat hoeft niet natuurlijk maar doorgaans zijn goedkope tattoos ook niet de mooiste.
7: Overdag ben ik een theeleut. Ik kan er liters van drinken en vind bijna alle soorten en smaakjes lekker. In de avond drink ik vaak, naast water, wel iets met alcohol. Sinds enkele jaren lust ik Whiskey, Single Malt blijkt opeens lekker!

Hmm dat viel nog best mee om te verzinnen ;) Eigenlijk nog een behoorlijk verhaal geworden zelfs haha.

De volgende dames die ik nomineer voor de Beautiful Blogger Award waren volgens mij nog niet genomineerd maar als je al wel genomineerd bent geweest dan heb ik dat niet gezien.

Annigje
Schnuggle
Beautygoddess
Xibalba's Blog
Ready Steady 21
Mind Body Soul
Snow White Glamour

Nogmaals bedankt Suzy, vond het erg leuk om te doen!

edit: Woehoe! Door Xibalba's Blog ben ik nogmaals genomineerd. Ik heb nu dus 2 nominaties gehad. Dank je wel! Ik hoop dat jullie het me vergeven maar ik ga niet nogmaals feitjes verzinnen, de 1e keer kostte me al best moeite ;)

edit 2: Jeetje ik ben nogmaals genomineerd! Dit keer heeft Deb van Beautygoddess mij de nominatie terug gegeven. Dank je wel Deb, superleuk!

9 opmerkingen:

 1. Aaaah wat super leuk om te lezen! Dat je mij genomineerd hebt en die 7 weetjes over jou.
  Die foto van Finn is te lief! Grappig die muziek smaak, mijn hubbie luisterd heel veel black metal.
  En die zelfgemaakte kleding herken ik volgens mij van marktplaats, kan dat? Dat droeg ik in de eerste en tweede klas van de middelbare school.
  Leuke weetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Tine: dank je wel. Leuke blog heb je btw, maar een hoop plaatjes doen het bij mij niet. Ligt dan aan mijn computer?

  @ Xibalba's: Leuk dat jouw kerel ook zo'n metal liefhebber is. Mijne ook :D Mijn kleding zal je inderdaad op marktplaats kunnen hebben gezien. Daar adverteerde ik veel maar je merkt ook dat het "Within Temptation gothic meisjes" tijdperk voorbij is, de kleding verkoop gaat minder hard en dan doe ik liever iets voor mezelf. "Vroegah" droeg ik deze kleding ook zelf maar ondertussen ben ik de fladdermouwen en velours gelukkig al lang ontgroeid, haha.
  Ik ben heel benieuwd naar jouw weetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessante weetjes! En hartstikke bedankt voor de nominatie!! Ik ga er van de week even voor zitten. Mooie kleren maak je zeg! Ik zie al meerdere leuke truitjes hmmm. Ik wou dat ik dat kon. Lieve katjes zeg! Ik ben zelf ook dol op katten, helaas hebben we er geen meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb jou ook genomineerd!
  Moet je even op mijn blog kijken, ik krijg de link niet gekopiëerd om een of andere reden :/

  BeantwoordenVerwijderen