maandag 11 januari 2010

"In de Watten" verzorgingsproducten


Enkele maanden geleden kwam ik via via op de website van “In de Watten”.
Zoals velen van jullie misschien al weten (en zo niet dan kan je naar aanleiding van dit bericht misschien even kijken ;) ) staan er op deze site geweldige verzorgingsproducten en sinds kort zelfs makeup zoals oogschaduw en blush!


De producten worden gemaakt door eigenaresse Caroline, die dagelijks bezig is om zalige spulletjes te maken zoals bodyscrubs, bodybutters, bruisballen, badolie (ook in vaste vorm, heel schattig :D ), solid parfums, gezichtsmaskers (een poedertje waar je zelf een masker van maakt met water), lipscrubs, cremeblush, massageolie en nog veel meer. En al die producten hebben leuke namen meegekregen zoals “Scrubbly Bubbly”, “Whip it up”, “Creamy Cupcakes” en nog veel meer. Ook zijn er een hoop schitterende zelfgemaakte zepen te koop dus de website is echt het bekijken waard. Kijken dus op www.indewatten.com

Caroline heeft ook nog een leuke blog gekoppeld aan deze website, hier houdt ze soms ook acties waarbij je producten kan winnen! Haar blog kan je vinden door bovenin de site te klikken op "In De Watten Blog".

Zelf heb ik laatst met een grouporder een aantal producten van “In de Watten” besteld. Helaas is die bestelling kwijt geraakt in de post.
De service van Caroline is geweldig: ze heeft een nieuw pakket opgestuurd! Hopelijk komt dat pakket wel aan en heb ik mijn bestelling deze maand nog in huis. Ik ga van de bestelde producten uiteraard reviews schrijven dus kom binnenkort nog eens terug om die te lezen. :)

7 opmerkingen:

 1. Ik wil hier heel graag vanalles van uitproberen haha.
  Ik ben benieuwd naar je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super van Caroline dat ze het pakket opnieuw heeft gestuurd! Ik heb tot nu toe vooral bij The Secret Garden besteld en het bevalt me allemaal super goed, maar ik ben stiekem ook benieuwd naar de spullen van IDW. Ik wacht jouw reviews hierover eerst even af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh ik zie die shop echt op alle blogs verschijnen haha, word nu toch wel nieuwsgierig ;) Ik wacht eerst jouw reviews nog even af ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In de Watten is geweldig!
  Heeeerlijke producten!

  Vooral de Whip It Up en de Blissful Body Butter zijn liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Caroline heeft heerlijke produkten ! Echt een aanrader. En het is een schat van een vrouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er laatst ook op zitten kijken, ze hebben echt super leuke producten. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zit nog steeds smachtend op mijn pakketje te wachten, hopelijk komt hij snel :D

  BeantwoordenVerwijderen