zaterdag 2 januari 2010

Lush "Vanilla Fountain" bruisbal

Ik heb nu een halve Vanilla Fountain geprobeerd en ik ben wederom verdeeld tevreden. Eerst maar even het plaatje en de omschrijving van Lush:Deze Vanilla Fountain ruikt opgelost in water zo verschrikkelijk lekker dat je eigenlijk het liefste een slokje van het badwater zou willen nemen. Of zou willen dat je een toetje in de koelkast had staan dat zo rook. Maar ja? We bedwingen ons en proeven niet. En genieten dus van een heelijk zacht, zoet, maar toch ook weer kruidig bad! Met vanille en jasmijn absoluut.(..?)

Het kan aan mij liggen maar deze tekst lijkt niet helemaal te kloppen op het einde, of wel? En er staat een typfout in maarja dat terzijde.
De geur is heerlijk, daar geen klachten over. Een fantastische zoete vanillegeur met een kruidige ondertoon. Toetjes horen inderdaad zo te ruiken, erg lekker! Deze geur blijft ook wel redelijk hangen dus je kan in de avond nog even nagenieten. Ook wordt mijn huid niet trekkerig van deze bruisbal, ook al goed!
Maar het badwater wordt hier geel van... geel! Misschien ligt het aan mij maar ik heb hier een wat smerige associatie bij dus daar hadden ze, wat mij betreft, best een geschiktere kleur voor uit mogen kiezen. Wit ofzo? Nouja het is maar een kleur en als je dat negeert blijft de geur heerlijk.


De prijs vind ik echter ook flink, hij kost €4,75! Voor een bruisbal die nog niet eens heel erg lang bruist. Dus voor een lekkere geur in je bad en pieskleurig badwater betaal je 4,75...
Ik heb deze gekregen en zou zelf niet zo snel zo veel geld aan een bruisbal uitgeven maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Het omrekenen naar guldens is ook zo achterhaald tegenwoordig maar toch vind ik het een enorm hoge prijs, dat vind ik jammer. Al met al een heerlijke geur, maar de prijs die ze er voor vragen vind ik te hoog om hem nogmaals te kopen. Er zijn zo veel schitterende "eerlijke" badproducten met de zelfde geur die niet zo duur zijn waardoor het dan voor mij een stuk leuker blijft om te kopen.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ook niet zoveel geld over voor bruisballen... voor hetzelfde bedrag kun je een douche/badgel kopen die erg lang meegaat. Tsja, wat dat betreft ben ik toch een echte Hollander waarschijnlijk. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak deze bruisballen ook op en daarna koop ik die niet meer. Ik hou het wel bij bubbels/BBSen, die vind ik veel leuker haha. En ja, dat "hollandse" heb ik ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat Lush zowiezo wel de hoofdprijs vraagt voor sommige producten, erg jammer want in prinicipe zouden ze veeeel meer verkopen als ze de prijs niet zo schandalig hoog zouden houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er wel uit om op te eten! Jammer dat ie toch tegenvalt en inderdaad erg prijzig voor een bruibal die niet lang bruist en ook nog eens pieskleurig water achterlaat, brrr! Over die kleur hadden ze echt beter na moeten denken. Ik vind Lush zowieso erg duur. Ik was er een keertje in A'dam, maar snel weer eruit gegaan want vond het echt veel te duur.
  Ik haal mijn badproducten het liefst bij TSG, da's heel betaalbaar, en misschien ga ik ook wel eens bij In de Watten proberen. Daar had jij toch ook wel eens wat gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je kunt lush goedkoper bestellen op de engelse site. www.lush.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen